Και η Πέγκυ Ζήνα ηθοποιός;

06.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θέλεις να γίνεις κι εσύ ηθοποιός; Μπορείς! Αρκεί πρώτα να είσαι τραγουδιστής, αφού τα τελευταία χρόνια η μόδα που ήθελε τα μοντέλα να κάνουν γκεστ ως ηθοποιοί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θέλεις να γίνεις κι εσύ ηθοποιός; Μπορείς! Αρκεί πρώτα να είσαι τραγουδιστής, αφού τα τελευταία χρόνια η μόδα που ήθελε τα μοντέλα να κάνουν γκεστ ως ηθοποιοί έχει περάσει και πλέον τη θέση τους έχουν πάρει οι τραγουδιστές. Την αρχή έκανε η Δέσποινα Βανδή στους «Δύο ξένους» και μετά ακολούθησαν κι άλλοι, όπου τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται ένας μικρός πανικός.

Έλλη Κοκκίνου και Καίτη Γαρμπή είναι τα πιο «κραχτά» παραδείγματα, με την τελευταία να υποδύεται φέτος την «Αθηναία πεθερά». Ώσπου, ήρθε η στιγμή και για την Πέγκυ Ζήνα να κάνει το δικό της guest σε σειρά. Λέγεται, λοιπόν, πως η αοιδός θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Mega "Αν υπήρχες, θα σε χώριζα».

Η πρόταση έγινε από τους σεναριογράφους, Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση και η Πέγκυ, αφού το σκέφτηκε πρώτα, απάντησε θετικά. Βέβαια, η πρόταση δεν της έγινε έτσι στα κουτουρού. Η αοιδός συνεργάζεται με την παραγωγή, αφού τραγουδάει στους τίτλους της σειράς το ομώνυμο τραγούδι «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα», οπότε μία επικείμενη συνεργασία δεν θα ήταν και τόσο άσχετη. Για να δούμε, η Πέγκυ την έχει την υποκριτική; Γιατί, Βανδή και Γαρμπή άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.