Και ο γιος εγκατέλειψε τη Ρούλα!

07.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν στο σπίτι της Ρούλας Βροχοπούλου. Ο Αλβανός σύζυγος δεν θέλει να τη δει ούτε ζωγραφιστή και δεν πάει να του δώσει όλο τον Πόρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν στο σπίτι της Ρούλας Βροχοπούλου. Ο Αλβανός σύζυγος δεν θέλει να τη δει ούτε ζωγραφιστή και δεν πάει να του δώσει όλο τον Πόρο, την Κεφαλλονιά και την αντιπροσωπεία της Chrysler, ενώ την πλάτη γύρισε και ο μονάκριβος γιος της, ο οποίος επίσης δεν θέλει να δει ζωγραφιστή τη μητέρα του κι ας του νοίκιασε τριώροφο νεοκλασικό στο Ρέθυμνο για να νιώθει άνετα ο φοιτητής!

«Ποια με καταράστηκε, στη ζωή μου έτσι να τυραννιέμαι. Ποια με καταράστηκε να αγαπάω και να μην αγαπιέμαι». Το χτύπημα είναι διπλό για τη Ρούλα και η γυναίκα δεν ξέρει πια για τι να πρωτοκλάψει. Για τον Φραν που την εγκατέλειψε και δεν θα έχει έναν άνδρα να της αλλάξει μπεμπιλίνο και να της κλείσει τα μάτια ή για τον γιο που ντρέπεται για τη μανούλα; Το παιδί της το είπε καθαρά: «μάνα με έχεις κάνει ρεζίλι. Ούτε στο γάμο μου δε θέλω να έρθεις». Μάγισσες φέρτε μου βότανα κι ένα γκρεμό να πέσω.

Πόσο να αντέξει και η καρδιά της μάνας Ρούλας; Έτσι, πήγε στον Θέμο Αναστασιάδη να πει τον πόνο της και να κλάψει με τη ψυχή της. Τύφλα να έχει μπροστά της η Μάρθα Βούρτση και η Άντζελα Ζήλεια μαζί. Κι αφού τα είπε και στέγνωσαν - προς το παρόν - τα δάκρυα της έδωσε τη μεγάλη υπόσχεση. Γι’ ακόμη μία φορά. Δεν θα εμφανισθεί ξανά στην τηλεόραση! Το χέρι στο Ευαγγέλιο δεν το έβαλε (δυστυχώς), αλλά είπε πως δεν θα ξαναβγεί σε εκπομπή, γιατί δεν θέλει να την εκμεταλλεύονται άλλο. Θα πάει, βέβαια, πρώτα στην Κύπρο που είναι καλεσμένη και μετά θα κλειστεί στο 600 τετραγωνικών σπίτι της και σαν έρημος κούκος θα κλαίει που την εγκατέλειψαν σύζυγος και γιος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]