Γιατί είναι έξαλλη η Ιωάννα Λίλη;

07.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κρανίο τα έχει πάρει η Ιωάννα Λίλη και άδικο δεν έχει η γυναίκα. Φίλοι και γνωστοί της από τα παλιά βγάζουν προς τα έξω πότε ότι είναι έγκυος και πότε ότι περνάει κρίση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κρανίο τα έχει πάρει η Ιωάννα Λίλη και άδικο δεν έχει η γυναίκα. Φίλοι και γνωστοί της από τα παλιά βγάζουν προς τα έξω πότε ότι είναι έγκυος και πότε ότι περνάει κρίση ο γάμος της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι το πρώην μοντέλο περιμένει δίδυμα, ενώ άλλα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να έχει συχνούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό, επειδή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ζαγοράκη δεν τον αφήνουν να περνάει πολύ χρόνο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Όλα αυτά, λοιπόν, διαβάζει και ακούει η Λίλη, η οποία σκέφτεται ακόμη και να κινηθεί νομικά, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και γράφονται διάφορα ψέματα που επηρεάζουν την οικογενειακή της ευτυχία και γαλήνη. Αυτός, δε, που τα έχει πάρει περισσότερο είναι ο Πρόεδρος, ο οποίος δεν θέλει να ασχολούνται με την οικογένεια του. Μωρέ άδικο δεν έχουν, αλλά ας τσεκάρουν τους φίλους που... διαρρέουν τις «πληροφορίες». Α και για την ιστορία, η Λίλη δεν είναι έγκυος!