Ούτε ο πυρετός δεν κρατάει την Μάρω!

07.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι στα χάι της όταν τον έχει πλάι της η Μάρω Λύτρα, γι’ αυτό και η αοιδός φροντίζει δύο φορές την εβδομάδα να πηγαίνει στην Φρανκφούρτη να δει από κοντά τον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι στα χάι της όταν τον έχει πλάι της η Μάρω Λύτρα, γι’ αυτό και η αοιδός φροντίζει δύο φορές την εβδομάδα να πηγαίνει στην Φρανκφούρτη να δει από κοντά τον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη. Βρέξει, χιονίσει με πυρετό ή όχι η Μάρω θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα πάει στην Γερμανία, καθότι τίποτε δε στέκεται πρόβλημα στο να δει τον αγαπημένο της.

Αυτό έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η Μάρω ήταν εμπύρετη, ωστόσο πήρε το αεροπλάνο και πήγε στον Γιάννη. Αυτός είναι έρωτας και θυσίες. Εξάλλου, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σιγά μην αφήσουν κάποια δέκατα ή μία απόσταση να μπει εμπόδιο στον έρωτα τους.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα η Μάρω είχε γενέθλια, τα οποία γιόρτασε στο κέντρο όπου άδει με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο Αμανατίδης δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά της, αλλά φρόντισε να της στείλει στο μαγαζί μία τεράστια ανθοδέσμη. Το πόσο συγκινήθηκε η αοιδός με την κίνηση αυτή. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο. Εκεί που ήταν μία μικρή κατσαριδούλα η μικρή Τερέζα, τώρα έγινε μία... πριγκίπισσα που στην ποδιά της «σφάζεται» κοτζάμ παλικάρι. Φτου σκόρδα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]