Έξαλλος με τους φαν ο Καραφώτης!

07.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλος πολύ έξαλλος λέγεται πως είναι ο Κώστας Καραφώτης με τους φαν του, οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν πως κάποια μέρα θα γυρίσει στην Μάρω Λύτρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος πολύ έξαλλος λέγεται πως είναι ο Κώστας Καραφώτης με τους φαν του, οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν πως κάποια μέρα θα γυρίσει στην Μάρω Λύτρα, ενώ βρίζουν τη νέα αγαπημένη του, Κατερίνα Παπουτσάκη. Ειδικά, το τελευταίο έχει κάνει πολύ έξαλλο τον αοιδό, αφού από τη μέρα που έγινε γνωστός ο δεσμός του με την ηθοποιό, αυτή έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από τους φαν.

Διαιτητής σε αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού να ήταν, λιγότερο βρισίδι θα άκουγε. Μάλιστα, σχετικά με αυτό, είχε ρωτήσει την Παπουτσάκη στην εκπομπή της η Έλενα Κατρίτση με την ηθοποιό να απαντά πως δε δίνει βάση σε όσα λέγονται και δεν την επηρεάζουν. Τον Καραφώτη, όμως, φαίνεται πως τον επηρεάζουν κι έχει ενοχληθεί τα μάλα.

Κι άδικο δεν έχει ο άνθρωπος. Η σχέση του με την Μάρω έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και οι δύο πρώην αγαπημένοι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, ενώ και οι δύο δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο να είναι ξανά μαζί. Το «ποτέ μη λες ποτέ» στην περίπτωση τους δεν ισχύει κι αυτό το πιστεύουν και οι δύο. Άσε, που ο Καραφώτης είναι πολύ ερωτευμένος με την Παπουτσάκη και για πρώτη φορά νιώθει άνετα με σχέση του. Κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ( όπου έχει πρεμιέρα η Κατερίνα, από κοντά και ο Κωστάκης), ενώ και οι δύο έχουν γνωρίσει τα «πεθερικά» τους. Τελευταία, γνώρισε η ηθοποιός τους γονείς του και αυτοί έμειναν ενθουσιασμένοι με τη νέα «νύφη» τους. Οπότε, αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο φαν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]