Τα... ελέη του Αλβανού "κεραυνοβόλησαν" τη Ρούλα!

16.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχουμε μάθει τα πάντα για τον γάμο και χωρισμό της Ρούλας Βροχοπούλου με τον Αλβανό σύζυγό της, αλλά δεν ξέραμε πως γνωρίστηκε το ζευγάρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχουμε μάθει τα πάντα για τον γάμο και χωρισμό της Ρούλας Βροχοπούλου με τον Αλβανό σύζυγό της, αλλά δεν ξέραμε πως γνωρίστηκε το ζευγάρι. Αν πίστευες ότι έγινε στο μάζεμα ελιών ή ότι ο Φραν πήγε να καθαρίσει τον κήπο της Ρούλας κι εκεί παίχτηκε το ειδύλλιο, απατάσαι οικτρά. Στην παραλία έγινε το κονέ και η Ρούλα αποδείχθηκε... greek καμάκι στη θηλυκή του έκδοση! Αμέ.

Είχε πάει στον Πόρο για να αλλάξει τα αλουμίνια στο περιβόητο σπίτι της και πετάχτηκε μέχρι τη θάλασσα να κάνει το μπανάκι της. Ξαφνικά, είδε τον Φραν να... αναδύεται από τη θάλασσα με το μαγιό του ωσάν άλλος Μιτς του Μπέιγουοτς και η Ρούλα έπαθε πλάκα. Πλούσια τα ελέη του Αλβανού, που να συνέλθει η Βροχοπούλου και πως να ξεκολλήσει από τη θέα ενός νεαρού άνδρα με μαγιό και γυμνασμένο κορμί από το μυστρί και το πηλοφόρι.

Άσε, εκρηκτικός συνδυασμός για τη Ρούλα, η οποία τον πλησίασε κι εξέφρασε τον θαυμασμό της. Το γεγονός ότι ο άνδρας ήταν νινί, μήτε που την ένοιαξε. Εξάλλου, η ίδια έχει αδυναμία στους μικρότερους άνδρες. Ο πρώτος σύζυγός της ήταν 10 χρόνια μικρότερος και ο δεύτερος 17. Κι αν δεν επιμείνει στην απόφαση της ότι ο τέταρτος σύζυγός της θα είναι ο... μαθουσάλας Χάρος, βλέπω τη Ρούλα να «τινάζει» την μπάνκα στον αέρα και να χτυπάει... τρυφερούδι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]