«Άννα, που δίδασκες και νόμο δεν κράτησες»

16.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άννα, που δίδασκες και νόμο δεν κράτησες» μου θυμίζει η περίπτωση της Άννας Δρούζα και θα σου εξηγήσω το λόγο. Πριν καιρό, η εν λόγω είχε πάει προσκεκλημένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άννα, που δίδασκες και νόμο δεν κράτησες» μου θυμίζει η περίπτωση της Άννας Δρούζα και θα σου εξηγήσω το λόγο. Πριν καιρό, η εν λόγω είχε πάει προσκεκλημένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη κα ήταν εκείνη στην οποία ο Θέμος - είχε κάνει επίθεση γι άλλους, είχε πει τη γνώμη του λέει ο ίδιος - σχολίασε την Τατιάνα Στεφανίδου που είχε καλεσμένες στην εκπομπή της τις σιαμαίες αδελφές.

Τότε, η Δρούζα είχε δηλώσει πως η ίδια δεν θα ασχολιόταν στη δική της εκπομπή με τέτοια θέματα, ούτε θα καλούσε σιαμαίες αδελφές. Εξάλλου, βρίθει ο γαλαξίας από εξωγήινους, με τέτοια θέματα θα καταπιαστεί; Έλα, όμως, που... ανάγκα AGB και η Δρούζα πείθεται. Όχι, ότι ήθελε πολύ κι ένα μήνα μετά η παρουσιάστρια είχε στο «Μπορώ» της κοριτσάκι που γεννήθηκε με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια.

Και δεν είναι ο μόνος «νόμος» που δεν τήρησε η Άννα. Για μέρες ασχολιόταν εμμέσως με τον Λάκη Λαζόπουλο, κάνοντας εκπομπές κι εκπομπές για τη σάτιρα και τα όρια αυτής. Μάλιστα, έφερνε στο στούντιο διάφορους «πικραμένους», που είχε σατιρίσει ο Λάκης. Έλα, όμως, που πριν λίγες μέρες και πάλι... ανάγκα AGB και η Δρούζα πείθεται, έκανε εκπομπή για τη σάτιρα και πως αυτή περνάει κοινωνικά μηνύματα. Πρόβαλλε, δε, και βίντεο του Λαζόπουλου από την εποχή των «Δέκα μικρών Μήτσων». Τελικά, στην τηλεόραση ισχύει... όταν οι παρουσιαστές κάνουν σχέδια, η AGB γελάει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]