Η απάντηση του Λάκη στον Καρβέλα!

21.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με μεγάλη αγωνία περιμέναμε την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στο Νίκο Καρβέλα και στα όσα είπε αυτός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Αν δικαιωθήκαμε;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μεγάλη αγωνία περιμέναμε την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στο Νίκο Καρβέλα και στα όσα είπε αυτός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Αν δικαιωθήκαμε; Με το παραπάνω, αφού ο Λάκης «έσφαξε» με το βαμβάκι τον «Μότσαρτ» κι άσε αυτόν να απειλεί με αποκαλύψεις και... ράμματα για τη γούνα του Λαζόπουλου.

Στον χώρο της show biz ισχύει το... βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με κι επειδή δεν υπάρχει κάποιος αναμάρτητος που πρώτος τον λίθο της ηθικής βαλέτω, ο Λαζόπουλος απάντησε στις κατηγορίες του Καρβέλα περί ηθικής. Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο δήλωσε πως ποτέ δεν μίλησε για την ηθική του, ούτε πρόβαλε τον εαυτό του ως «ηθικό στοιχείο». Αν, όμως, θέλει ο Καρβέλας να βγάλουνε μέτρο για να μετρήσουν τις... ηθικές τους, κάλεσε τον μουσικοσυνθέτη, την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση να τις μετρήσουν.

Ουπς. Say it again! Όσο για το τραγούδι του Καρβέλα ? που αυτός ήταν ο λόγος για την οργή του «Μότσαρτ» - το αποκάλεσε γι’ ακόμη μία φορά «αηδία». Κι άδικο δεν έχει ο άνθρωπος. Μα είναι αυτό τραγούδι - αφύπνιση; Τέτοια γράφω κι εγώ στο πόδι και σε... αφυπνίζουν καλύτερα και από ξυπνητήρι! Ο Λάκης στο τέλος επιφύλαξε και μία έκπληξη στον Καρβέλα, αφού φρόντισε να οπτικοποιήσει το τραγούδι, έχοντας ως πρωταγωνιστή του βίντεο κλιπ τον «Μακάκα», τον χιμπατζή που αυνανίζεται! Αν θα αφήσει ο «μουσικοσυνθέτης» το θέμα χωρίς απάντηση; Δε νομίζω. Αλλά το θέμα είναι πως θα πάρει τη ρεβάνς, μετά από τέτοιο «σφάξιμο». Ακόμη και τα ράμματα δεν θα κάνουν την ανατροπή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]