"Ελεονώρα, φοβού τη Λίτσα και νούμερα φέρνει"!

21.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άμα είναι ανάδρομος ο Κρόνος και οι πλανήτες σου βρίσκονται σε τετράγωνο, σου πηγαίνουν όλα στραβά. Ρώτα και την Ελεονώρα Μελέτη, που... όλα τα χε η Μαριωρή, η ίωση της έλειπε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άμα είναι ανάδρομος ο Κρόνος και οι πλανήτες σου βρίσκονται σε τετράγωνο, σου πηγαίνουν όλα στραβά. Ρώτα και την Ελεονώρα Μελέτη, που... όλα τα χε η Μαριωρή, η ίωση της έλειπε. Και να ήταν μόνο αυτό; Δύο μέρες λείπει το κορίτσι από τον «Πρωινό Καφέ», λόγω ασθένειας και η εκπομπή χτυπάει 18αρια στο νερό.

Ποιος θα το έλεγε στην «πριγκηπέσα» ότι η Λίτσα Πατέρα θα έκανε καλύτερα νούμερα από την ίδια και θα «έπαιζε» στα ίσα με την Ελένη Μενεγάκη. Για να καταλάβεις, την Δευτέρα η εκπομπή τερμάτισε πρώτη με 18,3% τηλεθέαση και δεύτερη η Ελένη με 18,2%. Με την γκαντεμιά που κυνηγάει φέτος την Ελεονώρα και η μαγείρισσα να αναλάμβανε την παρουσίαση, καλύτερα νούμερα θα έκανε.

Εδώ, που τα λέμε, φταίει και ο κόσμος. Λες και θέλουν να κάνουν πλάκα στην «πριγκηπέσα» οι τηλεθεατές και να παίξουν με τα νεύρα και τον πόνο της. Είδαν Πατέρα και κάθισαν «καρφωμένοι» στον Καφέ. Και η Λίτσα, όμως, μεγάλη γάτα. Σου δίνει κάτι απαντήσεις και τρέξε εσύ μαζί με την Ελεονώρα να μάθεις τι θέλει να πει η αστρολόγος! Σε ερώτηση που της έγινε, αν πιστεύει ότι για τα μεγάλα νούμερα που κάνει φέτος η Μενεγάκη, φταίει η τρίτη εγκυμοσύνη, η Πατέρα απάντησε: «Ελένη μου, σε παρακαλώ μην κάνεις έξι παιδιά». Βλέπω την Μελέτη να επιστρέφει με την κομπρέσα στο χέρι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]