Ρόμπερτς εναντίον Τζολί!

28.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το λέει ο λαός; «Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με»; Ε το αυτό ισχύει με την περίπτωση της Τζούλιας Ρόμπερτς, αν πιστέψουμε βεβαίως το δημοσίευμα του περιοδικού «Star»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λέει ο λαός; «Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με»; Ε το αυτό ισχύει με την περίπτωση της Τζούλια Ρόμπερτς, αν πιστέψουμε βεβαίως το δημοσίευμα του περιοδικού «Star», όπου σύμφωνα με αυτό η διάσημη ηθοποιός μίλησε με άσχημα λόγια για την Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα η Τζούλια μίλησε σε φίλους της για την Αντζελίνα και τα όσα είπε για τη συνάδελφό της ήταν πολύ υποτιμητικά.

Ένας από αυτούς αποδείχθηκε «καρφί» και αποκάλυψε πως η Ρόμπερτς έχει τη χειρότερη γνώμη για την Τζολί, την οποία θεωρεί αντροχωρίστρα. «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Η Τζούλια αποκάλυψε στους φίλους της πως ο σύζυγός της, Ντάνι της είχε πει ότι στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith» (ο ίδιος ήταν κάμεραμαν) η Αντζελίνα την έπεφτε κανονικά στον Μπραντ Πιτ κι έκανε τα πάντα για να τον «τυλίξει» στα δίχτυα της. Γι’ αυτό και το συνεργείο την αποκαλούσε «Spider - woman».

Η Τζούλια θεωρεί πως η Τζολί δεν έχει τσίπα πάνω της, αφού ο Μπραντ την εποχή εκείνη ήταν παντρεμένος. Κι εδώ, κολλάει άλλη μία παροιμία: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί», διότι είναι γνωστό σε όλους ότι η Ρόμπερτς όταν γνώρισε τον σύζυγό της - επίσης σε γυρίσματα ταινίας - ήταν παντρεμένος. Κι αν δεν με πιστεύεις, ρώτα την πεθερά της που δε λέει με τίποτε να την χωνέψει. Οπότε, στην προκειμένη περίπτωση η Τζούλια θα έπρεπε να δείξει μία... αλληλεγγύη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]