Ο Καρβέλας μιλάει για τον Λαζόπουλο!

29.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι το ήθελα η έρμη και διάβασα πρωινιάτικα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στο Down Town; Έκαψα τον εγκέφαλο μου και μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή επικρατεί στάχτη και μπούρμπερη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι το ήθελα η έρμη και διάβασα πρωινιάτικα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στο Down Town; Έκαψα τον εγκέφαλο μου και μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή επικρατεί στάχτη και μπούρμπερη. «Το λαχάνιασμα που ακούσατε όλοι στο ραδιόφωνο, δεν οφειλόταν στο μένος ή στο ξέσπασμα εναντίον αυτού του ανθρώπου, αλλά στην ανηφόρα και στη μεσημεριανή μου άσκηση του γρήγορου βάδην για να μένω πάντα νέος και όμορφος». Αυτή είναι απάντηση του Καρβέλα για τα όσα είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του περί φαυλότητας και υποκρισίας του Λαζόπουλου είναι η προσωπική του γνώμη.

Κι άντε το τελευταίο το καταλάβαμε. Τα άλλα για το γρήγορο βάδην στην ανηφόρα; Τι θέλει να πει ο μουσικοσυνθέτης; Εδώ, κολλάει το άσμα του «άσπονδου», Φοίβου: «Πες μα τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις». Βέβαια, η ιστορία αυτή με τον Λαζόπουλο δεν έχει τελειώσει και όπως δήλωσε ο Καρβέλας θα ασχοληθεί με το θέμα όταν έρθει η ώρα. Ελπίζω, τότε να είναι πιο σαφής για να καταλάβουμε κι εμείς τα «χαζά» τι θέλει να πει ο συγγραφέας του «Πιστεύω». Βλάσφημε, το νέο βιβλίο του Νίκου εννοώ και ουχί το σύμβολο της Πίστεως μας.

Μάλιστα, το βιβλίο εκφράζει απόλυτα τον Καρβέλα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει κοινωνικές ανησυχίες και προβληματισμούς. Γι’ αυτό έγραψε τα περίφημα τραγούδια «Πάσσαρης» και «Μία είναι η λύση», όπου το τελευταίο αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» για την κόντρα του με τον Λαζόπουλο. Μάλιστα, γι’ αυτό το τραγούδι ο ίδιος είναι περήφανος και για εμάς τους κλινικά ηλίθιους και κακεντρεχείς, μπαίνει στον κόπο να το αναλύσει. «Το τραγούδι επιβεβαιώνει τον ακρωτηριασμό του πνεύματος και την πραγματική πλέον κατακόρυφη εξύψωση της ύλης, η οποία υπήρχε ανέκαθεν, αλλά πλέον έχει γίνει απελπιστική για τους αντιφρονούντες». Πάλι καλά που ο Καρβέλας δεν θα πέσει ποτέ θέμα στις Πανελλαδικές!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]