Πρωτιά και νέο συμβόλαιο για τη Μενεγάκη

28.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Όλα δείχνουν ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιστρέψει στο θρόνο της πρωινής ζώνης!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Όλα δείχνουν ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιστρέψει στο θρόνο της πρωινής ζώνης! Και που το στηρίζω αυτό θα πεις! Στην AGB φυσικά που έδωσε το ραβασάκι της πρωτιάς στην Ωραία Ελένη, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στα νεανικά κοινά (το λατρεμένο 15- 44 target group).

Συγκεκριμένα λοιπόν (χθες 27 Σεπτεμβρίου) και στην πρεμιέρα του, ο "Καφές με την Ελένη" συγκέντρωσε 23,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης 30,3% στο νεανικό κοινό. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για την Μενεγάκη ήταν το 25,1% σε τέταρτο στο γενικό σύνολο και 35,3% σε τέταρτο για τα νεανικά κοινά.

Από την άλλη, αγαπημένη μου, οι Καραμεροχαριτάτοι και το "10 με 1" έκαναν πρεμιέρα με χαλαρή διάθεση -ήταν ας μην ξεχνάμε οι περσινοί νικητές στην κούρσα της AGB- και έλαβαν 21,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 20,9% στο νεανικό κοινό. Στο καλύτερό τους τέταρτο, οι ΚαραμεροΧαριτάτοι έφτασαν το 25,3% (στο γενικό σύνολο) και 24,1% στα νεανικά κοινά!

Την ίδια ώρα, η Πόπη Τσαπανίδου με το "ΣΚΑΙ Τώρα" έκανε 5,6% στο σύνολο και 6,1% στα κοινά από 15-44, ενώ η Μαρία Σαράφογλου με το "Συμβαίνει Τώρα" έφτασε το 7,4% στο σύνολο και το 3,2% στο 15- 44.

Και να σου πω την αλήθεια, η Μενεγάκη διέθετε στην πρεμιέρα της έναν αέρα σιγουριάς που έπρεπε να μεσημεριάσει για να καταλάβω το γιατί. Απλούστατα, το μεσημεράκι οι υπεύθυνοι του Άlpha μας ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου της Ωραίας Ελένης μέχρι και το 2013!


Σύμφωνα με την Espresso, η Μενεγάκη δεν χρειάστηκε να κάνει κανένα παζάρι για τις απολαβές της ενώ σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η ξανθιά παρουσιάστρια υπέγραψε ακόμα ένα συμβόλαιο βάσει του οποίο αναλαμβάνει να παρουσιάσει και μια δεύτερη εβδομαδιαία εκπομπή αυτή τη φορά, το περιεχόμενο της οποίας θα το καθορίσει η ίδια και θα το προτείνει στο σταθμό!

Αν με ρωτάς γιατί ξεχώρισε η Ελένη στην πρεμιέρα, πιστεύω πως πολύ την βοήθησε η τηλεοπτική συνεύρεση με την Ζέτα Μακρυπούλια αφού οι δύο γυναίκες υποτίθεται πως βρίσκονταν στα μαχαίρια αλλά το αντίθετο έδειξαν μπροστά στην κάμερα.

Από την άλλη, οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ασχολήθηκαν με το backstage του τρέιλερ για την εκπομπή τους, μας έδειξαν και λίγο Ρέμο και δεν είχαν στη συντροφιά τους την καυτή παρουσία της γυμνάστριας Σόφης Πασχάλη που έμαθε πως δεν θα συμμετέχει στο "10 με 1" λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα του!

Iδού και το δελτίο τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου της Μενεγάκη:

Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν 1 χρόνο πριν τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013.

Ο Alpha θεωρεί τιμή να έχει στο δυναμικό του, μια τηλεοπτική προσωπικότητα του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με το ταλέντο, τις γνώσεις και τη διαχρονικότητά της έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης». Με το χάρισμα, την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση.

Παραμένοντας η πιο σταθερή αξία στα τηλεοπτικά μας δρώμενα, έχει καταφέρει με τη λάμψη και το ταλέντο της να αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Κάθε εβδομάδα, χιλιάδες τηλεθεατών ξεκινούν τη μέρα τους με την αισιοδοξία, τη χαρά και τη θετική ενέργεια της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Alpha ευχαριστεί θερμά την Ελένη Μενεγάκη για την πολύτιμη συμβολή της στη δυναμική πορεία του, αλλά και για την εξαιρετική της συνεργασία με όλο το δυναμικό του.

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha: «Ευχαριστώ τον Alpha για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα».

Ο Christoph Mainusch, Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μακρά συνεργασία μας με την Ελένη Μενεγάκη και για την παράταση αυτής της συνεργασίας ως το 2013. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που θα την έχουμε στο δυναμικό μας για τις επόμενες τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις οποίες ο ‘Καφές με την Ελένη’ θα παραμείνει στην κορυφή της πρωινής ζώνης».

Η αγαπημένη σου Κατίνα (Κ.Π)