Τι είπε ο Ρέμος για Ζέτα & Υβόννη

28.09.2010
Επεισοδιακή ήταν χθες και η πρεμιέρα των Καμεροχαριτάτων (Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος) που όχι μόνο προσγειώθηκαν -όπως το είχαν άλλωστε προγραμματίσει -στο νερό (αφού το τρέιλερ τους έδειχνε απλά να πέφτουν από το αλεξίπτωτο ) αλλά είχαν και τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου για καλό ποδαρικό!

Επεισοδιακή ήταν χθες και η πρεμιέρα των Καμεροχαριτάτων (Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος) που όχι μόνο προσγειώθηκαν -όπως το είχαν άλλωστε προγραμματίσει- στο νερό (αφού το τρέιλερ τους έδειχνε απλά να πέφτουν από το αλεξίπτωτο ) αλλά είχαν και τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου για καλό ποδαρικό!

Ο Ρέμος μάζευε όλο το καλοκαίρι για να έρθει και να τα βγάλει όλα από μέσα του στους Καμερεοχαριτάτους που όπως δήλωσε: "Δε μου ακουγόταν καλά όταν έμαθα ότι το πρωινό του Ant1 θα το παρουσίαζαν δύο άντρες" όπως φαίνεται όμως άφησε στην άκρη τους ενδοιασμούς του και τους τα είπε όλα! Ανοίγω λοιπόν τα μάτια μου και βλέπω το Ρέμο με τους δύο παρουσιαστές χαλαρούς να κουβεντιάζουν εφ’ όλης της ύλης.

Ο Αντωνάκης μίλησε τόσο για την ταλαιπωρία του με το Ηρακλή: "Από την ενασχόληση μου με τον Ηρακλή έχασα σχεδόν τα πάντα" είπε και εμένα με έπιασε η ψυχούλα μου με τις ταλαιπωρίες που έχει τραβήξει τόσο καιρό το αγόρι: "πέρασα τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου με το θέμα του Ηρακλή και ίσως ακόμα την περνάω", μας ενημέρωσε ο Ρέμος.

Όμως έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις: "Η Υβόννη είναι μια γνωριμία που προέκυψε ...έτσι ξαφνικά" όπως μας ενημέρωσε ο Αντωνάκης αναφορικά με τη νέα του αγαπημένη Υβόννη Μπόσνιακ που φαίνεται να του έχει πάρει τα μυαλά.

Όμως όσο η Ζέτα Μακρυπούλια έβγαζε τα εσώψυχα της στην Ελένη Μενεγάκη , Ο Αντώνης Ρέμος έβγαζε τα δικά του στους Καμεροχαριτάτους σε μια συνέντευξη που προβάλλεται η συνέχεια της μέχρι αυτή την ώρα που σου γράφω. Πώς είναι δυνατόν να μην αναφερθεί στη Ζέτα λοιπόν; "Η Ζέτα ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου"δήλωσε ο Αντωνάκης και έπεσα αμέσως σε βαθιά μελαγχολία αφού όπως με ενημερώνει ο Ρέμος : "Κοιμάμαι στον καναπέ για να μην νιώθω τη μοναξιά του διπλού κρεβατιού".

Αχ αυτός είναι άντρας ρομαντικός και ευαίσθητος, που να τα ήξερε το Ζετάκι νωρίτερα να μην τον αφήσει να βρει άλλη! Όπως και να έχει την αλήθεια μου θα την πω έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι καρμικό αυτό που συμβαίνει με αυτά τα δύο παιδιά γιατί δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά πώς είναι δυνατόν να ανοίγουν την καρδούλα τους ο Αντωνάκης στον Ant1 και το Ζετάκι στον Alpha!

Ελένη Αναστασάκη