"Ακου το δόλιο σου πατέρα..."!

04.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένιωθες άσχημα που τόσο καιρό προσπαθούσες να «ανακαλύψεις» το υποκριτικό ταλέντο της Σοφίας Καρβέλα, αλλά φευ όσο κι αν έψαχνες, δεν το έβρισκες πουθενά;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένιωθες άσχημα που τόσο καιρό προσπαθούσες να «ανακαλύψεις» το υποκριτικό ταλέντο της Σοφίας Καρβέλα, αλλά φευ όσο κι αν έψαχνες, δεν το έβρισκες πουθενά; Δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι πια. Ήρθε ο Νίκος Καρβέλας να μας... απενοχοποιήσει που ωσάν άλλη Αγγελική Νικολούλη ψάχναμε στο τούνελ το υποκριτικό φως της Σοφίας. Μία διαπίστωση του ήταν αρκετή να κατεβάσουμε τους φακούς. «Η Σοφία δεν έχει ταλέντο»!

Εντάξει, δεν το είπε ακριβώς έτσι ο πατέρας, αλλά πάνω κάτω αυτό εννοούσε. Όταν, δηλαδή, λέει ότι δεν μπορεί να κρίνει το παίξιμο της κόρης του, διότι απλά η Σοφία παίζει όπως είναι στην καθημερινή της ζωή, ενώ ο ίδιος θα ήθελε να την δει σε πραγματικά δραματικούς ρόλους για να βγάλει τα ασφαλή συμπεράσματα του, τι εννοεί; Βέβαια, του Καρβέλα δεν αρέσει ούτε το σενάριο της σειράς «31 δρόμοι».

Θεωρεί ότι δεν μπορεί να αναδείξει το όποιο ταλέντο της κόρης του. Εμ, δεν της δώσανε μία Αντιγόνη να σειστεί ολόκληρη η Επίδαυρος. Την έβαλαν να παίξει ένα κορίτσι, που έφυγε από το σπίτι της και πήγε στη Νέα Υόρκη (η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πασε) να κυνηγήσει το όνειρό της. Που, όμως, αποδεικνύεται εφιάλτης, ενώ για να τα βγάλει πέρα (και να αγοράσει τα Gucci δερμάτινα της) εργάζεται ως σερβιτόρα. Όλα βγαλμένα από τη ζωή της Σοφίας, γι’ αυτό και δεν μπορεί εκείνη να μας δείξει τι έμαθε στις σχολές υποκριτικής της Αμερικής. Όχι τίποτε άλλο, να δει και ο δόλιος ο πατέρας αν έπιασαν τόπο τα λεφτά που ξόδεψε τόσα χρόνια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]