Γνωστός ηθοποιός συνελήφθη με κόκα!

04.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα να δεις που μερικές φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη κι εκεί που πρωταγωνιστούσες σε τηλεοπτικές φυλακές, τώρα κινδυνεύεις να βρεθείς σε πραγματικές φυλακές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα να δεις που μερικές φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη κι εκεί που πρωταγωνιστούσες σε τηλεοπτικές φυλακές, τώρα κινδυνεύεις να βρεθείς σε πραγματικές φυλακές. Κι αν το τηλεοπτικό σενάριο ήταν κωμικό, το πραγματικό μόνο τέτοιο δεν είναι. Ο λόγος για πολύ γνωστό ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη στον Κολωνό, έχοντας στην κατοχή του 34 γραμμάρια κοκαΐνης.

Το όνομα του 55χρονου πρωταγωνιστή έχει κιόλας γίνει γνωστό, αφού εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές έσπευσαν να το αποκαλύψουν. Μάλιστα, το πρόσωπο του φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας. Ο εν λόγω ηθοποιός είχε πάει στον Κολωνό με το πολυτελές αυτοκίνητο πολύ γνωστού σκηνοθέτη φίλου του και οι αστυνομικοί της περιοχής τον σταμάτησαν για έλεγχο, επειδή θεώρησαν ότι κινούνταν ύποπτα. Ο ηθοποιός ήταν ψύχραιμος κατά την έρευνα, όταν όμως οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την κοκαΐνη, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Κι από εκεί ξεκινάει η περιπέτεια του. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού κι από εκεί οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για την τυπική διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ και κάλυπτε συνεχώς το πρόσωπό του, φοβούμενος πως εκεί θα είχαν σπεύσει τηλεοπτικές κάμερες. Στον εισαγγελέα επανέλαβε πως τα ναρκωτικά τα είχε για προσωπική του χρήση και δεν σκόπευε να τα προμηθεύσει. Ο εισαγγελικός λειτουργός του απήγγειλε τις κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος κι από εκεί οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια του τμήματος του Κολωνού, όπου θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα απολογηθεί.