Γυναίκα δημιουργεί προβλήματα σε Μάρω - Αμανατίδη!

06.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρωτοσέλιδο και πάλι έγιναν στην γερμανική εφημερίδα Bild η Μάρω Λύτρα και ο Γιάννης Αμανατίδης, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν για καλό. Μία γυναίκα κατηγορεί τον αγαπημένο της Μάρως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρωτοσέλιδο και πάλι έγιναν στην γερμανική εφημερίδα Bild η Μάρω Λύτρα και ο Γιάννης Αμανατίδης, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν για καλό. Μία γυναίκα κατηγορεί τον αγαπημένο της Μάρως ότι την χτύπησε, επειδή αυτή τον εμπόδιζε στο παρκινγκ που είχε το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, ο Αμανατίδης έγινε έξαλλος, βγήκε έξω να της ζητήσει το λόγο και πάνω στην κουβέντα, της επιτέθηκε.

Μπροστά στο επεισόδιο ήταν και η Μάρω, η οποία είχε πάει στην Γερμανία να δει τον αγαπημένο της. Ωστόσο, ο γνωστός ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και πως η γυναίκα αυτή λέει ψέματα για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα. Μάλιστα, ο Αμανατίδης υποστηρίζει πως έχει πολλούς μάρτυρες (μαζί και η Λύτρα) που ήταν παρόντες στο επεισόδιο και μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του.

Πέρα από τη μαύρη τούτη στιγμή, το ζευγάρι περνάει μια χαρά και η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Η Μάρω στα ρεπό της πηγαίνει πάντα στην Φρανκφούρτη, ενώ τις προάλλες είχε ταξιδέψει αυθημερόν στην Ουγγαρία για να δει την Εθνική Ελλάδος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]