Ελεύθερος ο ηθοποιός!

06.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ελεύθερος αφέθηκε προς το παρόν ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνού να έχει στην κατοχή του 42 γραμμάρια κοκαΐνης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ελεύθερος αφέθηκε προς το παρόν ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνού να έχει στην κατοχή του 42 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε την Πέμπτη με υπόμνημα, όπου ανέφερε ότι είναι χρόνια χρήστης και η ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε πάνω του ήταν για προσωπική χρήση.

Αυτό εξάλλου, ισχυρίστηκε από την αρχή, όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και ανακάλυψε στο αυτοκίνητο τα 42 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις μέρες που ήταν κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού δεν ήθελε να έχει επικοινωνία με κανέναν, εκτός από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού είναι συγκλονισμένοι και όλοι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους. Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αφιέρωσε την πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης στον Σεργιανόπουλο, ενώ άλλοι ηθοποιοί που έχουν συνεργαστεί μαζί του, μιλούν για τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Ο ίδιος, πριν λίγα χρόνια, είχε μιλήσει για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και πως ουκ ολίγες φορές είχε βάλει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του.