Γιατί ο Λαζόπουλος σταματάει το Αλ τσαντίρι;

29.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα και αυτό με το Λάκη Λαζόπουλο! Περίμενα πώς και πώς να αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν για να απολαύσω το Λάκη να τα χώνει δεξιά και αριστερά και έρχεται τώρα να μου πει: "Eυχαριστώ δε θα υπογράψω".

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα και αυτό με το Λάκη Λαζόπουλο! Περίμενα πώς και πώς να αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν για να απολαύσω το Λάκη να τα χώνει δεξιά και αριστερά και έρχεται τώρα να μου πει: "Eυχαριστώ δε θα υπογράψω".


Όπως όλα δείχνουν ο Λάκης είναι κατηγορηματικός και αποφάσισε να μη συνεχίσει εκτός από τη φετινή σεζόν την εκπομπή "Αν τσαντίρι νιουζ".
Όπως φαίνεται ο Λάκης έχει μπουχτίσει πια και έχει κουραστεί πάρα πολύ και δε δίστασε να τα πει όλα αυτά στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη.Όμως το ζουμί είναι αλλού: ο Λάκης πήρε στα χέρια του το νέο του συμβόλαιο που -ελπίζω να κάθεσαι- είχε μέσα και αύξηση!


Σου λέει παιδί μου οι Γερμανοί -όπως διαβάζω στην εφημερίδα Espresso- έκαναν στο Λάκη χωρίς να το ζητήσει 20% αύξηση αποδοχών γιατί είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και μετά μου λες για κρίση... Εδώ γίνονται και αυξήσεις! Ο Λάκης όμως που είναι υπεράνω χρηματικού, εξήγησε ευγενικά ότι δεν είναι τα λεφτά που τον τσουρουφλίζουν αλλά πρόκειται για καθαρά προσωπική επιλογή αφού θέλει επιτέλους να έχει το χρόνο να κάνει τα πράγματα που τον ευχαριστούν.Μωρέ, αφήνει το γάμο να πάει για πουρνάρια μου φαίνεται...

Φέτος όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό αφού : "Μια γυναίκα με κράτησε πολύ δυνατά στο χέρι και μου είπε να είμαι πιο σκληρός. Εννοούσε να μεταφερθεί πιο σωστά η φωνή των ανθρώπων". άρα καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό Δημητρούλα μου ε; Ότι φέτος θα σκάσει το χειλάκι μας και θα κατουρηθούμε στα γέλια!
Άλλα την αλήθεια μου θα την πω, αν ήμουν στη θέση του Λάκη θα έπαιρνα την αύξηση 20% και μην την είδατε!


Φέτος στο λέω θα δεις ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτού ο Λαζόπουλος: "Το τσαντίρι θα συνεχίσει να αναπνέει μαζί με τον κόσμο" , ευχαριστήσου λοιπόν τώρα γιατί από του χρόνου μας βλέπω όλους να ψάχνουμε ποιος θα μας κάνει τεχνητή αναπνοή!

Ελένη Αναστασάκη