Θα μείνουν μαζί Ζέτα- Μιχάλης;

29.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Δε χορταίνω να σου γράφω για αυτό το ειδύλλιο! Η Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης με έχουν τρελάνει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Δε χορταίνω να σου γράφω για αυτό το ειδύλλιο! Η Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης με έχουν τρελάνει! Είναι μαζί ή δεν είναι τελικά; Όπως και να έχει σύμφωνα με το κυπριακό περιοδικό Beautiful People τα δυο τους είναι μαζί εδώ και τρείς τουλάχιστον μήνες. Κάπως έτσι που λες Δημητρούλα μου ο αμφιλεγόμενος δεσμός της Ζέτα με το Γιάννη Λάτσιο και όλα τα άλλα πιθανά σενάρια παίρνουν ένα οριστικό τέλος.

Όχι μόνο σου λέει το κυπριακό περιοδικό (που δε μπορεί κάτι παραπάνω θα ξέρει για το Μιχάλη τουλάχιστον) είναι μαζί τα παιδιά αλλά ετοιμάζονται να μείνουν και παρείτσα στο καινούργιο σπίτι της Ζέτας στον Κεραμικό! Μα και έσπαγα το κεφάλι μου, τι τη θέλει το Ζετάκι τέτοια σπιταρόνα 160 τετραγωνικών μέτρων; Όχι τίποτε άλλο αλλά όπως και να έχει πώς θα συντηρήσει μόνη τέτοιο πύργο; Άρα όπως καταλαβαίνεις το θέμα ήταν προμελετημένο και η συγκατοίκηση ήταν μέσα στα σχέδια του ζευγαριού!

Μη σχολιάσω ότι το σπιτάκι που θα φωλιάσει τον έρωτα τους έκανε το Ζετάκι να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη αφού όλα και όλα κρίση ξεκρίση τα βρήκε τα 600.000 ευρώ για να σπιτώσει το αγοράκι της!


Εξάλλου, αν θες τη γνώμη μου εγώ πιστεύω ότι μια καινούργια εποχή ξεκινάει για το Ζετάκι, πράγμα που έκανε "μπαμ" και από την εμφάνιση της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Το χαμόγελο της Ζέτας ήταν πιο αστραφτερό από ποτέ ενώ η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι είανι πολύ ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη. Άρα τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και δε μπορεί να κρυφτεί με τίποτα!


Ελένη Αναστασάκη