Ο Κοργιαλάς στέλνει στα δικαστήρια το Star!

17.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν. Ο Μήτσος ο Κοργιαλάς κάνει πόλεμο εναντίον του Star και οι δύο πλευρές, αν δεν τα βρουν στα... Μαρμαρένια Αλώνια, θα τα βρουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν. Ο Μήτσος ο Κοργιαλάς κάνει πόλεμο εναντίον του Star και οι δύο πλευρές, αν δεν τα βρουν στα... Μαρμαρένια Αλώνια, θα τα βρουν στα δικαστήρια. Βλέπεις, ο γνωστός τραγουδιστής δεν άφησε να περάσει στο ντούκου το επεισόδιο που είχε με ρεπόρτερ του καναλιού, η οποία τον κατηγόρησε (και ο σταθμός για πολύ καιρό ασχολείτο με αυτό) για βιαιοπραγία. Ο Κοργιαλάς αρνείται ότι βιαιοπράγησε εναντίον της, υποστηρίζοντας ότι έχει να τσακωθεί με άνθρωπο, από τον καιρό που πήγαινε σχολείο και για το λόγο αυτό κατέθεσε αγωγή εναντίον του Star, ζητώντας αποζημίωση 300 χιλιάδες ευρώ.

Ο αοιδός μίλησε στο «Κους Κους» για την ιστορία αυτή, αποκαλύπτοντας ότι από το σκηνικό αυτό αναστατώθηκε το περιβάλλον του και κυρίως ο πατέρας του. Και αγωγή έκανε, επειδή έπρεπε να δείξει σεβασμό στον εαυτό του. Όσο για το ποσό που ζητάει, μήτε που τον ενδιαφέρει. Έπρεπε να βάλουν ένα ποσό και το έβαλαν. Ξέρω, ξέρω. Απορείς ποια θα είναι η απάντηση του Star στην αγωγή Κοργιαλά. Όπως ακούγεται, σκοπεύουν να καταθέσουν και αυτοί μήνυση εναντίον του, οπότε, αγαπημένε μου, καταλαβαίνεις ότι όλο τον χειμώνα θα τον βγάλουμε με την κόντρα αυτή.

Γιατί, από τη μία έχουμε το κανάλι που είναι να μην του εναντιωθεί άνθρωπος και από την άλλη τον Κοργιαλά, ο οποίος δε σκοπεύει να κάνει πίσω. Ίσα ίσα, δηλώνει ότι έχει πολλή όρεξη για τη συνέχεια. Ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε. Για την ιστορία, τα πάντα ξεκίνησαν όταν ρεπόρτερ του καναλιού «τσίμπησε» στο αεροδρόμιο τον Κοργιαλα, του έγινε τσιμπούρι και με το ζόρι προσπάθησε να του πάρει μία δήλωση.