Όλα τα μυστικά του γάμου της Καγιά

30.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τη δίνουμε τη Βίκυ Καγιά! Στις 10/10/2010 η καλλονή Βίκυ Καγιά παίρνει με παπά και κουμπάρο για άντρα της τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκος Κριθαριώτη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τη δίνουμε τη Βίκυ Καγιά! Στις 10/10/2010 η καλλονή Βίκυ Καγιά παίρνει με παπά και κουμπάρο για άντρα της τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκος Κριθαριώτη! Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι καλά- όπως διαβάζω στο περιοδικό HELLO- δεν πίστευαν ότι το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση και πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγες μέρες.


Και τι νόμιζες πως ολόκληρη μοντέλα Καγιά και ολόκληρος Κριθαριώτης αδερφός σχεδιάστριας υψηλής ραπτικής θα έψαχναν εναγωνίως εκκλησία να επισημοποιήσουν τον έρωτα τους; Όχι αγάπη μου! Το μυστήριο θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται στο σπίτι του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη στο Λαγονήσι. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο κολλητός του γαμπρού Θεόφιλος Τζιώτης και μια παιδική φίλη της νύφης.


Σου λέει τέσσερα χρόνια σχέσης είναι αυτά είναι δυνατόν να μην καταλήξει σε γάμο; Και φυσικά χρυσή μου η Βίκυ την έκανε την τύχη της: θα φοράει πρώτη όλες τα κομμάτια της αδερφής του Νίκου και γνωστής σχεδιάστριας Σήλια Κριθαριώτη και θα κόβει βόλτες! Αυτό και αν είναι τύχη, γιατί καλή μου αν δεν δώσει στο σόι την αποκλειστικότητα που θα την δώσει;


Το ζευγάρι σου λέει αυτό είναι γενικά πολύ χαμηλών τόνων και κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει αυτό το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Η Καγιά περιορίστηκε στο να πει στην κάμερα του star: "Αποφασίσαμε να παντρευτούμε φέτος με το Νίκο", γιατί όπως δήλωσε θέλει να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια!

Ακόμη όμως και στους καλεσμένους και εκεί έπεσε κόψιμο. Το ζευγάρι θα καλέσει πολύ στενούς και εκλεκτούς του φίλους και φυσικά συγγενείς, ενώ ο αριθμός τους δε θα ξεπερνάει τους 50! Ακούς; Αυτό θα πει κλειστός γάμος! Εκεί να δεις παρεξηγήσεις που έχουν να πέσουν...


Το γλέντι θα γίνει μετά το μυστήριο και όλοι θα είναι καλεσμένοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στο After party! Εμ αυτό έλειπε να κάνουν σκόντο και στους 50 καλεσμένους και πόσοι θα ήταν στο τραπέζι; 20; Απαπα...Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο πράγμα!
Μπορεί οι ίδιοι να μη λέεν και πολλά, ο έρωτας όμως και δη ο γάμος δεν κρύβονται με τίποτα! Άντε με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη