Σοφιανός: γιατί κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του;

05.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αν νομίζεις ότι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου την περνάνε ζάχαρη χωρίς να τους αγγίζει η οικονομική κρίση τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Αν νομίζεις ότι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου την περνάνε ζάχαρη χωρίς να τους αγγίζει η οικονομική κρίση τότε κάνεις μεγάλο λάθος! Ο Φίλιππος Σοφιανός άνοιξε την καρδιά του στο Alter και μίλησε για τη δύσκολη φάση που περνάει με τα οικονομικά του.
Αχ Δημητρούλα μου αυτός ο άντρας είναι τόσο γοητευτικός, γιατί να υποφέρει έτσι! Σου λέει παιδί μου δεν την παλεύει ο άνθρωπος: "Αισθάνομαι ο γελοιοδέστερος, ο αθλιότερος των πολιτών. Υποτιμάται η νοημοσύνη μου, η ζωή μου η ίδια".

Ο Φίλιππος Σοφιανός μετά από όσα χρόνια στην καριέρα του τώρα νιώθει χειρότερα από ποτέ ειδικά λόγω των οικονομικών δυσκολιών του. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και εύκολο πράγμα μετά από τρεις μήνες προβών και έναν ολόκληρο μήνα παραστάσεων στην όπερα της Θεσσαλονίκης, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα 60 περίπου άτομα, να μην έχουν πληρωθεί για την δουλειά τους. Χαρακτηριστικά ο Σοφιανός που μίλησε για την οικονομική κρίση και είπε χαρακτηριστικά για την κατάσταση στο θέατρο"Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου γιατί δεν έχω να πληρώσω τη δόση του δανείου". Κατάλαβες Δημητρούλα μου για τη φάση μιλάμε; Αν λοιπόν νόμιζες μέχρι σήμερα ότι ηθοποιός σημαίνει φως, είναι καιρός να αλλάξεις μυαλά. Άρα δεν είμαστε μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί που έχουμε τέτοια θέματα , εδώ ολόκληρος Σοφιανός δεν έχει να δώσει τη δόση! Και μη χειρότερα να λες...

Ελένη Αναστασάκη