Η φιλόζωη Μελέτη και η διαδήλωση

05.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων των ζώων, χρυσή μου! Εννοείται ότι οι φιλοζωικές οργανώσεις είχαν την τιμητική τους αφού οργανώθηκε πορεία στο Σύνταγμα στην οποία συμμετείχε και η Ελεονώρα Μελέτη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων των ζώων, χρυσή μου! Εννοείται ότι οι φιλοζωικές οργανώσεις είχαν την τιμητική τους αφού οργανώθηκε πορεία στο Σύνταγμα στην οποία συμμετείχε και η Ελεονώρα Μελέτη! Η Ελεονώρα σου λέει λατρεύει τα ζώα και μόλις το έμαθε έτρεξε αμέσως να πάρει και αυτή μέρος στη διαδήλωση...


Χαλαρή και άνετη με casual λουκ, τζινάκι ένα λευκό-μαύρο τοπ και τα γυαλιά ηλίου της (απαραίτητα με τέτοιο ήλιο που είχε) βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας στη διαδήλωση και φωτογραφήθηκε με τα σκυλάκια που ήταν τριγύρω και έτρεξαν στην αγκαλιά της, γιατί όλα και όλα ακόμη και αυτά ήξεραν ποια είναι!


Αυτό θα πει να αγαπάς τα ζώα Δημηρούλα μου! Και στο Σύνταγμα θα πας και στην εκπομπή σου θα το πεις (αν έχεις βέβαια εκπομπή) όπως έκανε η Ελεονώρα, γιατί όλα και όλα ψυχή έχουν και τα ζωάκια... Σου λέει το κορίτσι το ευχαριστήθηκε με την ψυχούλα της αφού δεν πήγε εκεί απλά για να δώσει το παρόν αλλά παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης και έγινε ένα με το λαό, με τους λοιπούς διαδηλωτές! Αμ τι νόμιζες χρυσή μου; Σου λέει η Ελεονώρα είναι απλό κορίτσι και τα ρούχα της θα λερώσει που λέει ο λόγος και δεν είναι καμία μυγιάγγιχτη! Μπράβο στο κορίτσι!

Ελένη Αναστασάκη