Πού έκανε πλαστική η Δωροθέα Μερκούρη;

05.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Είναι δυνατόν; Μιλάνε οι χήρες μιλάνε και οι παντρεμένες μου φαίνεται! Μα είναι δυνατόν τι είναι αυτά που μαθαίνω μεσημεριάτικα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Είναι δυνατόν; Μιλάνε οι χήρες μιλάνε και οι παντρεμένες μου φαίνεται! Μα είναι δυνατόν τι είναι αυτά που μαθαίνω μεσημεριάτικα! Ηγνωστή ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη να κάνει πλαστική, που είναι μια καλλονή; Τι πράγματα είναι αυτά στο λέω όμως οι ...κακιές παρέες φταίνε!

Η Δωροθέα αποκάλυψε πρόσφατα: "Eίχα πάει σε πλαστικό για να φτιάξω τη μύτη μου" στην εκπομπή "Φώτης Μαρία Live" και με άφησε με το στόμα ανοιχτό να την κοιτάζω χωρίς οίκτο στα ρουθούνια.

Η Δωροθέα παιδί μου, τους τελευταίους έξι μήνες ζει μόνιμα στην Ιταλία και έχει γίνει κολλητή με τη Μόνικα Μπελούτσι με την οποία έχει έρθει πολλές φορές και στην Ελλάδα για διακοπές. Εμ, είναι δυνατόν να κάνεις παρέα με τη Μόνικα Μπελούτσι και να μη σου αφήσει κάποιο...κουσούρι;

Και αν νομίζεις ότι με την καινούργια μύτη και την αυτοπεποίθηση της στα ύψη δε θα ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει, η αλήθεια είναι ότι είναι μόνη εδώ και δύο χρόνια: "Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά έτσι είναι", μας διαβεβαίωσε η ίδια. Μώρε τι λες και κορμάρα και κουκλάρα και ψεγάδι μηδέν και δε βρίσκει -σε ολόκληρη Ιταλία που οι άντρες δεν κωλώνουν να σε λούζουν με κομπλιμέντα παντού- αγόρι εμείς εδώ στην Ψωροκώσταινα τι να κάνουμε που δεν υπάρχει ούτε σάλιο για πλαστικές;

Ελένη Αναστασάκη