Ο παππούς αποκλήρωσε την Πάρις!

28.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια στης Πάρις Χίλτον τα τσεπάκια». Και μπορεί η «χρυσή» κληρονόμος να μην είναι τσιγκούνα, στο άμεσο μέλλον όμως δεν θα είναι ούτε «χρυσή» κληρονόμος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια στης Πάρις Χίλτον τα τσεπάκια». Και μπορεί η «χρυσή» κληρονόμος να μην είναι - προς το παρόν - τσιγκούνα, στο άμεσο μέλλον όμως δεν θα είναι ούτε «χρυσή» κληρονόμος. Σκέτη κληρονόμος θα είναι η Πάρις και φευ έμελλε στο κορίτσι να μάθει τα δυσάρεστα μέσα στα Χριστούγεννα.

Και ποια είναι τα δυσάρεστα; Ο παππούς της, Μπάρον Χίλτον αποφάσισε να... αποκληρώσει την Πάρις και το υπόλοιπο σόι του, μιας και σκοπεύει να δώσει το 97% της αμύθητης περιουσίας του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Για να καταλάβεις, ο παππούς Χίλτον έχει περιουσία που αγγίζει τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια και όλοι οι κληρονόμοι του (μαζί και η Πάρις) πίστευαν ότι κάποια μέρα θα πάρουν την περιουσία. Εξ΄ ου και τα «χρυσή» κληρονόμος και όλα τα φύκια και μεταξωτές κορδέλες που συνόδευαν το party animal.

Τώρα, οι κληρονόμοι έχουν να μοιράσουν περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια και με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, έβγαλαν ότι στην Πάρις αναλογούν γύρω στα 5 εκατομμύρια. Για εμάς τους φτωχούς πλην τίμιους ανθρώπους μια χαρά τριπλό τζακ ποτ στο Τζόκερ είναι. Για την Πάρις, όμως, το ποσό είναι αστείο (ίσα που αγγίζει τα όρια της ταπείνωσης) κι ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πως έχασε τον τίτλο από χρυσάφι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]