Επιτέλους, παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη!

20.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ψυχή κόντεψε να μας βγάλει η Έλλη Κοκκίνου μέχρι να παραδεχθεί ότι είναι έγκυος, αλλά της το συχωρνάμε, διότι είχε καλό λόγο που εδώ και τέσσερις μήνες προσπαθούσε να το κρατήσει κρυφό. Κι ας το είχε ο κόσμος τούμπανο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ψυχή κόντεψε να μας βγάλει η Έλλη Κοκκίνου μέχρι να παραδεχθεί ότι είναι έγκυος, αλλά της το συχωρνάμε, διότι είχε καλό λόγο που εδώ και τέσσερις μήνες προσπαθούσε να το κρατήσει κρυφό. Κι ας το είχε ο κόσμος τούμπανο. Η αοιδός, λοιπόν, παραδέχθηκε ότι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν να μην πάρει φόρα. Αν και όπως είπε, είχε σκοπό να ανακοινώσει τα ευχάριστα στις 6 Ιανουαρίου, οπότε κι αποχωρεί από τον «Βοτανικό».

Κάποιοι λόγοι, όμως, που δεν εξήγησε, την ανάγκασαν να το κάνει νωρίτερα. Η Έλλη βγήκε πρώτα στης Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ενώ την επόμενη μέρα μιλάει πάλι για το γεγονός στο «Hello», όπου εξηγεί γιατί ήθελε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη. Προληπτική δεν τη λες, όμως, επειδή οι πρώτοι μήνες είναι λίγο δύσκολοι και πολλά μπορούν να συμβούν, δεν ήθελε να ανακοινώσει οτιδήποτε, μέχρι να κλείσει τον τέταρτο μήνα.

Τώρα που έγινε αυτό, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Άσε, που πλέον η αοιδός θα μπορεί να πηγαίνει σε πρεμιέρες φίλων, διότι τον τελευταίο καιρό τις απέφευγε επειδή δεν ήθελε να λέει ψέματα στους δημοσιογράφους για την εγκυμοσύνη της. Εκείνοι την ρωτούσαν αν είναι έγκυος, αυτή απαντούσε: «δεν ξέρω, θα δείξει» κι ένιωθε η αοιδός σαν άλλος Πινόκιο! Τώρα τέρμα τα ψέματα. Όσον αφορά το φύλο του παιδιού, δεν το γνωρίζει ακόμη. Αν και η ίδια προτιμά να είναι κορίτσι. Τώρα εγώ γιατί πιστεύω (και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή) ότι πράγματι έχει κόρη;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]