Μένει Alpha η Ελένη;

28.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μια μια μετρώ τις μέρες που θα πάει η Ελένη Μενεγάκη να γεννήσει κι έχω άγχος λες και γεννάω εγώ. Την έβλεπα σήμερα με την κοιλιά στο στόμα να γελάει με την ψυχή της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια μια μετρώ τις μέρες που θα πάει η Ελένη Μενεγάκη να γεννήσει κι έχω άγχος λες και γεννάω εγώ. Την έβλεπα σήμερα με την κοιλιά στο στόμα να γελάει με την ψυχή της (να χτυπιέται δηλαδή) κι ένιωθα εγώ να με κλοτσάει το παιδί. Δε λέω, κι άλλες φορές έμεινε έγκυος η Ελένη, αλλά τούτη τη φορά την ένιωσα για τα καλά την εγκυμοσύνη της. Ειδικά με το φαϊ, έτρωγε η Μενεγάκη, χόρταινα εγώ. Ούτε κουλουράκι δεν κατέβαινε με τον καφέ μου. Ταράτσα την έκανα κάθε μέρα από τις 10 το πρωί.

Βέβαια, την εγκυμοσύνη αυτή την «ένιωσε» και η ίδια η Ελένη, η οποία μετά από δύο μέτριες τηλεοπτικά σεζόν κατάφερε να χτυπάει πρωτιά επί καθημερινής βάσεως, αφήνοντας πίσω της Γρηγόρη Αρναούτογλου και Ελεονώρα Μελέτη. Τρίτη εγκυμοσύνη, τρίτη χρονιά στον Alpha κι άντε εσύ αν είσαι της Κάντζας να αφήσεις εύκολα να σου φύγει τέτοιο «γερό» χαρτί. Φέτος, που λήγει και το συμβόλαιο της.

Έτσι, μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν την Ελένη άμα τη λήξει του συμβολαίου της να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει την παρουσιάστρια να παραμένει στον Alpha. Εξάλλου, οι σχέσεις της με το κανάλι είναι άριστες, την έχουν εμπιστευτεί και στηρίξει ακόμη και στις δύσκολες σε τηλεθέαση χρονιές, ενώ φέτος που σκίζει στην Κάντζα έχουν την Ελένη (μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο) στα όπα όπα. Μάλιστα, ακούγεται ότι η Μενεγάκη όχι μόνο θα ανανεώσει, αλλά θα υπογράψει κι ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια. Αν και γι’ αυτό είναι ακόμη νωρίς να μάθουμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]