Ακυρώνονται ξανά οι εμφανίσεις της Βανδή;

26.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πες μου ότι οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στην Αθήνα ακυρώνονται για ακόμη μία φορά και θα? πηδηχτώ από το παράθυρο και μετά? πεθαααανω!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πες μου ότι οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στην Αθήνα ακυρώνονται για ακόμη μία φορά και θα... πηδηχτώ από το παράθυρο και μετά.. πεθαααανω! Σύμφωνα με δημοσίευμα, ενώ είχε κλείσει η συνεργασία της με το «Θάλασσα» και ξέραμε ότι είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, αυτή ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Δεν τα βρήκε τελικά με τον επιχειρηματία, δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα και (ωιμέ) η Δέσποινα έμεινε πάλι χωρίς πίστα στην Αθήνα.

Και τι, θα πάει Θεσσαλονίκη για Πάσχα; Το διαβάζεις και είναι να προβληματίζεσαι με την περίπτωση της αοιδού. Μούντζα της έχουν ρίξει εδώ στην πρωτεύουσα και δε στεριώνει συνεργασία της; Γιατί, με το που έφυγε η Βανδή από το Sugar (πρώην Έναστρον) και ανηφόρισε προς Θεσσαλονίκη, αφού προκοπή δεν έβλεπε, συμφώνησε και πήγε στο μαγαζί ο Νότης Σφακιανάκης.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης, ότι η Βανδη συζήτησε να εμφανισθεί στα «Αστέρια». Αλλά με το που πήγε η κουβέντα στο money, το κασέ της κρίθηκε απαγορευτικό (αν συνοδεύτηκε και με υπογλώσσιο θα σε γελάσω).

Τι να πω, αγαπημένε μου. Θα είναι κρίμα κι άδικο να μείνει ξανά εκτός πίστας η Βανδή. Γιατί, εδώ που τα λέμε, πάει καιρός που έχει να εμφανισθεί στην Αθήνα και όσο να κάνει, έχει λείψει στον κόσμο. Μην κοιτάς που την βλέπουμε κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα περιοδικών κι έχουμε μπουχτίσει. Η τραγουδίστρια Βανδή μας έχει λείψει.