Τι θα γίνει με το συμβόλαιο της Τατιάνας;

08.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η Τατιάνα Στεφανίδου, ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τι θα κάνει με τη λήξη του συμβολαίου της. Αυτό λήγει το καλοκαίρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η Τατιάνα Στεφανίδου, ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τι θα κάνει με τη λήξη του συμβολαίου της. Αυτό λήγει το καλοκαίρι, αλλά στον θαυμαστό και δύσκολο κόσμο της τηλεόρασης, καλό είναι να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή. Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Τάτι» σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει στον ΑΝΤ1!

Τι κι αν άλλα δημοσιεύματα την ήθελαν δυσαρεστημένη με το κανάλι, εξαιτίας της ξαφνικής απομάκρυνσης του Νίκου Ευαγγελάτου; Τι κι αν την ήθελαν να πηγαίνει κόντρα στον ΑΝΤ1, με σκοπό να τους μπει στη μύτη; Μάλιστα, η παρουσία του Ευαγγελάτου δύο φορές στην εκπομπή της και η έμμεση διαφήμιση του νέου του portal, έλεγαν πολλοί ότι έγινε επίτηδες από την Τατιάνα. Αλλά, όπως φαίνεται, τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει.

Η σχέση της με το κανάλι συνεχίζει να είναι καλή, με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να θέλουν σαν τρελοί την παραμονή της. Εξάλλου, είναι από τα «βαριά» χαρτιά του σταθμού, η «βασίλισσα της απογευματινής ζώνης» και στους χαλεπούς καιρούς που ψάχνεις τα νούμερα με τον μεγεθυντικό φακό, δεν είναι να αφήνεις να σου φεύγουν αυτοί που τα φέρνουν. Έτσι, λέγεται ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη ανανέωση του συμβολαίου. Αλλά, επειδή τηλεόραση είναι αυτή και μέχρι τον Ιούνιο έχουμε ακόμη δρόμο, ας κρατάμε και τις επιφυλάξεις μας. Ποτέ δεν ξέρεις.