Ο Γεωργούλης τα είχε με παίκτρια του Next Top Model!

08.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τσίμπα με, να σε τσιμπώ να το χωνέψω και αυτό. Ποιο; Ο Αλέξης Γεωργούλης τα είχε με τη Νάιλα από το Next Top Model! Ω ναι. Πότε τα φτιάξανε, πότε τα χαλάσανε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τσίμπα με, να σε τσιμπώ να το χωνέψω και αυτό. Ποιο; Ο Αλέξης Γεωργούλης τα είχε με τη Νάιλα από το Next Top Model! Ω ναι. Πότε τα φτιάξανε, πότε τα χαλάσανε, ο Γεωργούλης δεν το αποκάλυψε. Μίλησε, όμως, για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην «Πρωινή Μελέτη» λέγοντας ότι το μοντέλο είναι «ένας ενδιαφέρον άνθρωπος, με ωραία ψυχή».

Η σχέση αυτή δεν έχει στιγματίσει τον Γεωργούλη, αλλά του έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις, αν έχει στιγματίσει τη Νάιλα και τι εντυπώσεις τις έχει αφήσει, δεν το ξέρουμε. Βασικά, δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος ο Αλέξης, ο οποίος εκεί στο Χόλιγουντ που είναι (για σπουδές) δεν έμαθε ότι η πρώην του συμμετείχε σε ριάλιτι μοντέλων. Αν το ήξερε, θα την έπαιρνε ένα τηλέφωνο με το που βγήκε από το παιγνίδι. Τι να πω. Επεξεργάζομαι στο μυαλό μου αυτή τη σχέση και ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω.