Περνά στην αντεπίθεση ο παραγωγός του dvd της Τζούλιας!

08.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλες αυτές τις μέρες, η Τζούλια Αλεξανδράτου χτυπιέται κι επιμένει ότι η κυκλοφορία του πορνό dvd με την ίδια πρωταγωνίστρια, έγινε εν αγνοία της. Και όλες αυτές τις μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλες αυτές τις μέρες, η Τζούλια Αλεξανδράτου χτυπιέται κι επιμένει ότι η κυκλοφορία του πορνό dvd με την ίδια πρωταγωνίστρια, έγινε εν αγνοία της. Και όλες αυτές τις μέρες, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που το κυκλοφόρησε, Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν εξαφανισμένος από τις κάμερες και τα γραφεία της εταιρείας, παρά μόνο δήλωνε σε όσους επικοινωνούσαν μαζί του, ότι όλα έγιναν με «νόμιμα μέσα».

Ωστόσο, ο Σειρηνάκης δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη τη στάση αυτή και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, την Δευτέρα θα προσκομίσει στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (την Παρασκευή έκαναν έφοδο κλιμάκια της υπηρεσίας στα γραφεία της εταιρείας) τιμολόγια και αποδείξεις, από το dvd. Ο Σειρηνάκης, μάλιστα, δε δείχνει να ανησυχεί.

Ούτε και η Τζούλια ανησυχεί ιδιαίτερα, η οποία εξέδωσε κι ένα δελτίο Τύπου στο οποίο - μεταξύ άλλων - ανέφερε ότι από εδώ και πέρα το λόγο θα έχει ο δικηγόρος της, Αλέξης Κουγιας. Και για να καταλάβεις, πόσο ήρεμη είναι, εμφανίσθηκε κανονικά στο κέντρο που τραγουδά(;) στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα ζήτησε «συγνώμη» από τον κόσμο για όσα έγιναν. Α και το πρωί της Κυριακής κυνηγούσε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην αναδάσωση.