Τάμτα - Πετράκος: "Μα δεν χωρίσαμε"!

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είδα την Τάμτα αγκαλιά με τον Γρηγόρη Πετράκο (παρεμπιπτόντως, Χρόνια Πολλά για την ονομαστική) στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Πεγκυς Ζήνα και δεν σου κρύβω ότι ένας μικρός ντουβρουτζάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είδα την Τάμτα αγκαλιά με τον Γρηγόρη Πετράκο (παρεμπιπτόντως, Χρόνια Πολλά για την ονομαστική) στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Πεγκυς Ζήνα και δεν σου κρύβω ότι ένας μικρός ντουβρουτζάς μου ήρθε. Μέχρι εκείνη την ώρα ήξερα και διάβαζα ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει και μάταια οι φίλοι τους προσπαθούσαν να τους τα ξαναβρούν.

Μέχρι μαύρες πλερέζες είχα κατεβάσει και καταριόμουν το δίσεκτο έτος, που άμα... πάτησε το πόδι του, «έπιασε» το ευτυχισμένο ζεύγος. Δε λέω, χάρηκα τα μάλα που τους είδα μαζί, αγκαλιασμένους να σκορπάνε χαμόγελα αριστερά και δεξιά, που υπήρχαν φωτογράφοι. Και χάρηκα, ακόμη περισσότερο όταν είδα ότι η Τάμτα δεν έχει εγκαταλείψει το ενδυματολογικό της γούστο, που έχει σαφείς επιρροές από τον Μίκυ Μάους και την παρέα του. Μόνο Γκούφυ δεν έχει ντυθεί η αοιδός, αλλά θα γίνει και αυτό.

Αρκεί, που είναι ακόμη με τον Γρηγόρη και δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους. Αλήθεια, όμως, τι πραγματικά συνέβη στην περίπτωση τους; Μάλλον, εδώ έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση που οι φήμες αποδεικνύονται φούμαρα και το ζευγάρι ουδέποτε χώρισε. Ίσως να πέρασε κάποια κρίση - όπως συμβαίνει με όλους - αλλά κατάφεραν να την ξεπεράσουν και να σώσουν τη σχέση τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]