Επιτέλους, γέννησε η Ελένη Μενεγάκη!

28.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τάξε μου, τάξε μου. Τι υπέροχα νέα σου έχω. Η Ελένη Μενεγάκη, επιτέλους γέννησε και δεν σου κάνω πλάκα. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τάξε μου, τάξε μου. Τι υπέροχα νέα σου έχω. Η Ελένη Μενεγάκη, επιτέλους γέννησε και δεν σου κάνω πλάκα. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι κι ευτυχώς γι αυτήν και δυστυχώς για εμάς, η Ελένη γέννησε Κυριακή βράδυ, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε Live να σπάνε τα νερά της.

Τόσο καιρό περιμέναμε τη μεγάλη ώρα. Ζήσαμε μαζί της όλη την εγκυμοσύνη, σε τέτοιο βαθμό που νομίζαμε ότι εμείς θα γεννήσουμε, ε τουλάχιστον μία Live γέννα τη δικαιούμασταν. Για την υπομονή που δείξαμε στις καούρες, στις κλοτσιές του μωρού και στη λαιμαργία της εγκυμονούσας. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται η δεύτερη κόρη της Ελένης ήρθε κομμάτι νωρίς, αφού το Σαββατοκύριακο ο γυναικολόγος της είπε ότι θα γεννήσει στις επόμενες 15 μέρες.

Κι εκεί που με έπιασε ένα άγχος για τις καούρες που θα έχουμε τις επόμενες μέρες, ανοίγω το πρωί την τηλεόραση και βλέπω στον «Καφέ» ένα τεράστιο «Ελένη, να σου ζήσει η κόρη»! Δεν φαντάζεσαι τι χαρά πήρα. Πάντως, οι συνεργάτες της Ελένης δεν περίμεναν ότι θα έκανε κόρη, αφού όλοι πίστευαν ότι είχε γιο. Κι εγώ μαζί. Όσον αφορά τους αντικαταστάτες της, την Δευτέρα ήταν μόνο οι συνεργάτες της. Λογικά, Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου ή Ναταλία Γερμανού, θα πιάσουν δουλειά από την επόμενη μέρα.