Έγκυος σε δίδυμα η Τζολί;

28.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί με μακριά αέρινη τουαλέτα ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τη διάσημη ηθοποιό έγκυο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί με μακριά αέρινη τουαλέτα ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τη διάσημη ηθοποιό έγκυο. Οι Brangelina πάτησαν το κόκκινο χαλί των βραβείων SAG και όλοι: φωτογράφοι και κόσμος παρατηρούσαν την κοιλιά της Τζολί κι αν αυτή είναι φουσκωμένη.

Η Αντζυ, όμως, προτίμησε μία αέρινη τουαλέτα του οίκου Hermes, μπερδεύοντας περισσότερο τα πράγματα και δημιουργώντας μεγαλύτερο μυστήριο γύρω από την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, τα περισσότερα δημοσιεύματα όχι μόνο υποστηρίζουν ότι η Τζολί είναι έγκυος, αλλά ισχυρίζονται ότι εκείνη και ο Μπραντ Πιτ περιμένουν δίδυμα! Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια δηλαδή.

Το ζευγάρι αποφεύγει να αναφερθεί στο θέμα, αν και ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια τους. Άσε, που έχουν δημοσίως δηλώσει ότι θέλουν να αποκτήσουν μέσα στη χρονιά το δεύτερο βιολογικό τους παιδί. Και όπως φαίνεται, θα αποκτήσουν και δεύτερο και τρίτο. Πάντως, στα βραβεία SAG οι Brangelina εμφανίσθηκαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κοιτούσε ο ένας τον άλλον μες στα μάτια, ενώ ήταν από τις λίγες φορές που αγκαλιάζονταν και φιλιόντουσαν δημοσίως. Μάλιστα, ο Μπραντ ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός και στοργικός με την αγαπημένη του, η οποία του κρατούσε σφιχτά το χέρι όταν περπατούσαν στο κόκκινο χαλί. Και όλα αυτά για πολλούς είναι... σημάδια!