Ο Μάκης έγινε πατέρας!

28.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέσα στην αναμπουμπούλα και τον πανικό των τελευταίων ημερών με την περίφημη κόντρα «Θέμος ? Μάκης» ο τελευταίος έγινε πατέρας. Η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Κιμ Κίλιαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέσα στην αναμπουμπούλα και τον πανικό των τελευταίων ημερών με την περίφημη κόντρα «Θέμος - Μάκης» ο τελευταίος έγινε πατέρας. Η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Κιμ Κίλιαν έφερε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής τη δεύτερη κόρη τους. Πάλι καλά για τον Μάκη που η μικρή αποφάσισε να έρθει Κυριακή βράδυ και δεν «πέτυχε» τον πατέρα της την ώρα που έκανε εκπομπή.

Και δυστυχώς για εμάς που δεν ζήσαμε τέτοιο σκηνικό. Φαντάσου τώρα τον Τριανταφυλλόπουλο να έχει «γκαζώσει» με Θέμο, Λάκη και λοιπούς και τη στιγμή που τα δίνει όλα, από το κοντρόλ να τον ενημερώνουν ότι... γεννάνε. Αυτό, μάλιστα, θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Τι κρίμα. Σνιφ, σνιφ.

Τέλος πάντων. Η Κιμ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και κοίτα σύμπτωση: στο ίδιο μαιευτήριο, το «Ιασώ», γέννησε με διαφορά λίγων ωρών και η Ελένη Μενεγάκη. Για το ζευγάρι είναι η δεύτερη κόρη, αφού πριν δύο χρόνια απέκτησαν και την Σιένα. Για τον Μάκη είναι τρίτο παιδί καθώς έχει έναν γιο από τον πρώτο γάμο.