Ο Κλούνεϊ μετακομίζει λόγω Σπίαρς!

29.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετακομίζει, όχι γιατί χωρίζει, αλλά γιατί έχει γειτόνισσα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Κι αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις που είναι το κακό, ρώτα τον Τζορτζ Κλούνεϊ, που η γειτνίαση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετακομίζει, όχι γιατί χωρίζει, αλλά γιατί έχει γειτόνισσα την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Κι αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις που είναι το κακό, ρώτα τον Τζορτζ Κλούνεϊ, που η γειτνίαση με την πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» αποδείχθηκε σκέτος εφιάλτης για τον διάσημο ηθοποιό!

Η αλήθεια είναι πως τα πάρτι και η φασαρία που κάνει επί μονίμου βάσεως η Μπρίτνεϊ δεν ενοχλούσαν τον Τζορτζ, διότι στο Μπέβερλι Χιλς το ένα σπίτι είναι εδώ το άλλο πολύ παρά πέρα. Αυτό που δεν μπορούσε ο Κλούνεϊ, γι αυτό και αποφάσισε να μετακομίσει, είναι τα μιλιούνια παπαράτσι που έχουν εγκατασταθεί έξω από το σπίτι της αοιδούς.

Το γνωστό... «μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα» ίσχυε και στην περίπτωση του, με αποτέλεσμα οι παπαράτσι μόλις έβλεπαν τον Τζορτζ άφηναν την Σπιαρς κι έπιαναν αυτόν. Ειδικά, τώρα που έχει κοπέλα δεν άφηναν κι εκείνον σε ησυχία. Ούτε στο περίπτερο - λέμε τώρα - δεν μπορούσε να πάει ο Κλούνεϊ και όλο αυτό το σκηνικό τον εκνεύρισε τα μάλα. Έτσι, ο ηθοποιός ψάχνει νέο σπίτι, ενώ το πρώτο που ρωτάει είναι ποιους έχει γείτονες. Φαντάσου, να έπεφτε πάνω στην... Πάρις Χίλτον!