Παντρεύονται Μαστροκώστα - Δέλλας;

29.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι». Αυτό παλιά ίσχυε για την Γωγώ Μαστροκώστα. Προτού γνωρίσει τον Τραϊανό Δέλλα και την κάνει να αλλάξει πολλές από τις απόψεις της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι». Αυτό παλιά ίσχυε για την Γωγώ Μαστροκώστα. Προτού γνωρίσει τον Τραϊανό Δέλλα και την κάνει να αλλάξει πολλές από τις απόψεις της. Μία από αυτές είναι και ο γάμος, για τον οποίο η Γωγώ δεν είχε και την καλύτερη άποψη. Όχι, ότι δεν ήθελε το κορίτσι να παντρευτεί κάποια στιγμή. Απλά, δεν ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες της.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, όλο και πληθαίνουν. Μάλιστα, κάποια από αυτά αναφέρουν ότι η Γωγώ επισκέπτεται τελευταία το ατελιέ γνωστού σχεδιαστή στο Κολωνάκι, ενώ κάποιες φορές τη συνοδεύει και ο αγαπημένος της.

Κι έρχονται τώρα κάποιοι να απορήσουν: γιατί πηγαίνει εκεί η Μαστροκώστα, αφού οι εμφανίσεις της επί πίστας τελείωσαν; Χμ, είναι περίεργο αυτό. Πάντως, το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό κάνει κανονικά δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να αγχώνεται αν τους απαθανατίσουν οι φωτογράφοι, ενώ η Γωγώ πηγαίνει τακτικά στο γήπεδο για να δει από κοντά τον αγαπημένο της. Αυτή την περίοδο η Μαστροκώστα χτίζει το νέο της σπίτι στα νότια προάστια κι αυτό μπορείς να το πάρεις ως... αποδεικτικό στοιχείο γάμου! Εξάλλου, όπως έλεγαν και οι παλαιοί: «νύφη χωρίς σπίτι...»!