Δεύτερη κόρη για τους Brangelina!

28.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν προλάβαμε να μάθουμε κι επίσημα ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι έγκυος και τσουπ έγινε γνωστό το φύλο του μωρού. Ναι σωστά διάβασες. Του μωρού και ουχί των μωρών, αφού σύμφωνα με πηγές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν προλάβαμε να μάθουμε κι επίσημα ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι έγκυος και τσουπ έγινε γνωστό το φύλο του μωρού. Ναι σωστά διάβασες. Του μωρού και ουχί των μωρών, αφού σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον των «Brangelina», το ζευγάρι δεν περιμένει δίδυμα, όπως ακουγόταν. Το δεύτερο βιολογικό παιδί της Αντζελίνα και του Μπραντ Πιτ θα είναι και πάλι κορίτσι κι έτσι στη μεγάλη και πολυεθνική οικογένεια τους η αναλογία είναι τρία κορίτσια και δύο αγόρια.

Γρήγορα να ισοφαρίσουν τον αριθμό οι άνδρες του σπιτιού, διότι ο Μπραντ κάνει κορίτσια και στο τέλος οι γυναίκες θα τους φάνε λάχανο. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη με δηλώσεις την εγκυμοσύνη - μόνο με την εμφάνιση της Τζολί στα βραβεία «Film Independent's Spirit» με τη φουσκωμένη κοιλιά - πόσο μάλιστα να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες ότι περιμένουν τη δεύτερη βιολογική κόρη τους.

Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το νέο μέλος της οικογένειας θα γεννηθεί στην Γαλλία. Γιατί, δεν πήραν πάλι σβάρνα τις ερήμους και τις αφρικανικές χώρες; Απλά, η Αντζελίνα, που η καταγωγή της από την πλευρά της μητέρας της είναι γαλλική, θέλει αυτό το παιδί να έχει την ίδια υπηκοότητα. Εξάλλου, η διάσημη ηθοποιός είναι περήφανη για τις ρίζες της, ενώ με αυτό τον τρόπο θα «τιμήσει» και τη μνήμη της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο. Άσε, που έτσι οι «Brangelina» δεν θα χαλάσουν το... πολυεθνικό μοντέλο της οικογένειας τους. Βιετνάμ, Καμπότζη, Νότιος Αφρική, Ναμίμπια, τώρα και Γαλλία, ούτε ο Πύργος της Βαβέλ να ήταν. Μάλιστα, το ζευγάρι σκοπεύει στο μέλλον να μετακομίσει στην Γαλλία, γι αυτό κι έχουν αγοράσει ένα κτήμα έξω από το Παρίσι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]