Η Βανδή θέλει και τρίτο παιδί!

29.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύτεκνη με πεθερά έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να γίνει η Δέσποινα Βανδή κι όσο βλέπω το μάτι της αοιδούς να γυαλίζει, τόσο είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχει. Άλλωστε, το δήλωσε η Δέσποινα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύτεκνη με πεθερά έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να γίνει η Δέσποινα Βανδή κι όσο βλέπω το μάτι της αοιδούς να γυαλίζει, τόσο είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχει. Άλλωστε, το δήλωσε η Δέσποινα στη συνέντευξή της στο Down Town: «Θέλω να κάνω τρίτο παιδί»! Να τα ακούει αυτά ο Ντέμης και να ακολουθήσει πιστά το παράδειγμα άλλων κι άλλων celebrities - βλέπε Μπραντ Πιτ, Ντέιβιντ Μπέκαμ - που έχουν φτιάξει ομάδες μπάσκετ και τώρα πάνε και για ποδοσφαιρικές. Ειδικά, ο Πιτ που είναι διατεθειμένος να φτιάξει και... πάγκο!

Η Βανδή είναι ενθουσιασμένη με τη μητρότητα και παρόλο που δυσκολεύεται να συνδυάσει τα καθήκοντα της ως μητέρα με τα επαγγελματικά και παρόλο που έχει χάσει τον προσωπικό της χρόνο, θέλει πολύ να γίνει και τρίτη φορά μανούλα. Με το μπαρδόν κιόλας, η Αντζελίνα Τζολί και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι καλύτερες; Γιατί, πάω μακριά; Ή Ελένη Μενεγάκη; Όχι, συμφωνώ κι επαυξάνω με την Δέσποινα κι εύγε της που βάζει τη μητρότητα πάνω από τα επαγγελματικά.

Όχι, σαν άλλες συναδέλφους της, που ακούνε για παιδιά και οικογένεια και βγάζουν σπυριά. Η μαγκιά, αγαπημένε μου, είναι να συνδυάζεις και τα δύο και να είσαι πρώτος σε όλα. Όπως καλή ώρα η Βανδή, η οποία ασχολείται μόνη της με το μεγάλωμα των παιδιών και δεν έχει μια στρατιά από baby sitters. Αμέ. Μέχρι και το πάρτι γενεθλίων της Μελίνας μόνη της το οργάνωσε κι ας ήταν άρρωστη με 40 πυρετό. Όχι, κάτι τέτοια τα επικροτώ και είθε οι Έλληνες «Brangelina» να αυξήσουν κι άλλο την οικογένεια τους.