Κακή διαφήμιση για τα Botox η Κίντμαν!

14.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κόκκινο πανί» έχει γίνει η Νικόλ Κίντμαν για τους πλαστικούς χειρουργούς όλου του κόσμου, αφού η περίπτωση της αποτελεί κακή διαφήμιση για το Botox. Και συγχρόνως για τη δουλειά τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κόκκινο πανί» έχει γίνει η Νικόλ Κίντμαν για τους πλαστικούς χειρουργούς όλου του κόσμου, αφού η περίπτωση της αποτελεί κακή διαφήμιση για το Botox. Και συγχρόνως για τη δουλειά τους. Βλέπεις, τον τελευταίο χρόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν αλλοιωθεί πολύ και η Νικόλ μοιάζει με... στρατιωτάκι ακούνητο, αμίλητο, αγέλαστο. Κλαίει, γελάει, θυμώνει μήτε που το καταλαβαίνεις, αφού δεν κουνιέται τίποτε.

Μάλιστα, όταν η Κίντμαν κέρδισε το Όσκαρ το 2003 έκλαιγε από συγκίνηση, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε. Σύμφωνα με διάσημο πλαστικό χειρουργό η ηθοποιός είχε κάνει botox δύο εβδομάδες πριν, πράγμα λάθος καθώς θα έπρεπε να το είχε κάνει καιρό πριν ώστε να είναι εντάξει τη βραδιά των Όσκαρ. Καλά, δεν το συζητώ για τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, οι χειρουργοί είναι εκνευρισμένοι μαζί της, επειδή πολλές πελάτισσες φοβούνται να κάνουν botox μήπως και γίνουν σαν αυτή. Αχ βρε Νικόλ. Κλέφτες θα τους κάνεις στο τέλος. Αν και ο διάσημος χειρουργός Μάρτιν Μπράουν καθησυχάζει τις πελάτισσες του φέρνοντας ως παράδειγμα την Αντζελίνα Τζολί, η οποία έχει κάνει Botox αλλά δείχνει φυσιολογική. Όσο για την Κίντμαν; Η ίδια επιμένει πως δεν έχει πειράξει το πρόσωπο της και είναι απολύτως «φυσιολογική». Γιατρέ, μήπως να τη στείλουμε στο Nip/Tuck;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]