Οι Μπέκαμ θέλουν να φύγουν από την Αμερική!

14.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελή νοσταλγία για την πατρίδα έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό τους Μπέκαμ και κυρίως την Βικτόρια, η οποία φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο στο Αμέρικα και θέλει να επιστρέψει στα τιμημένα πάτρια εδάφη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελή νοσταλγία για την πατρίδα έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό τους Μπέκαμ και κυρίως την Βικτόρια, η οποία φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο στο Αμέρικα και θέλει να επιστρέψει στα τιμημένα πάτρια εδάφη της Αγγλίας. Και να φανταστείς, ότι αυτή φαγώθηκε να μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ζήσει το περίφημο... αμερικανικό όνειρο! Κι από κοντά έσουρνε τον σύζυγο Ντέιβιντ και τα τρία τέκνα αυτών, τα οποία φαίνεται πως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη στην αμερικανική πραγματικότητα.

Το ίδιο και ο Ντέιβιντ, ο οποίος πετάει τη σκούφια του να επιστρέψει πίσω στην Αγγλία, να φύγει από τους LA Galaxy και να παίξει λίγη σοβαρή μπάλα. Αλλά ας όψεται το πενταετές συμβόλαιο που έχει με την εν λόγω ομάδα και του «δένει» τα χέρια. Την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι θέλει να φύγει από την Αμερική έκανε στενός φίλος τους, ο οποίος υποστηρίζει ότι τίποτε δεν κρατά τους Μπέκαμ στο Λος Άντζελες. Ούτε καν οι διάσημες φιλίες που έχουν κάνει εκεί με τον Τομ Κρουζ, την Κέιτι Χολμς και το κακό συναπάντημα των Σαϊεντολόγων.

Ωστόσο, οι Μπέκαμ μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν, έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι τους στη Μαδρίτη, το οποίο πουλάνε 15 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να το αγοράσει, διότι η τιμή είναι τα μάλα τσουχτερή. Και παρόλο που είναι πρόκληση να αγοράσεις το σπίτι των Μπέκαμ, ακόμη δεν έχει βρεθεί το ψώνιο που θα βάλει το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη. Όσο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία ότι η Βικτόρια είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί, η Posh δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει. Μάλλον, θέλει να κρατήσει ένα μυστήριο γύρω από το θέμα για να αποκτήσει νόημα η μίζερη ζωή της στο Αμέρικα. Κλείνω εδώ, γιατί στο τέλος θα τη λυπηθώ κιόλας. Μπρρρ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]