Στο σφυρί η γυμνή Κάρλα Μπρούνι!

26.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως θα σου φαινόταν να είχες την Κάρλα Μπρούνι ολόγυμνη στο σαλόνι σου, στην κρεβατοκάμαρα σου, στο γραφείο σου ή όπου αλλού εσύ θέλεις; Φα-ντα-στι-κο! Βάλε το χέρι σου βαθιά στην τσέπη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως θα σου φαινόταν να είχες την Κάρλα Μπρούνι ολόγυμνη στο σαλόνι σου, στην κρεβατοκάμαρα σου, στο γραφείο σου ή όπου αλλού εσύ θέλεις; Φα-ντα-στι-κο! Βάλε το χέρι σου βαθιά στην τσέπη και με τέσσερα χιλιάρικα δολάρια η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα είναι στο χώρο σου, όπως τη γέννησε η μαμά της!

Ψιτ, μην περιμένεις να την έχεις... Live. Αυτό, μόνο αν είσαι Πρόεδρος της Γαλλίας. Για τους κοινούς θνητούς, η κυρία Σαρκοζί «κυκλοφορεί» σε έκδοση πίνακα. Ο Οίκος δημοπρασιών Κρίστι βγάζει στο σφυρί τον επόμενο μήνα ένα γυμνό πορτρέτο της Μπρούνι, από την εποχή που αυτή μεσουρανούσε ως μοντέλο στις διεθνείς πασαρέλες. Ο πίνακας ανήκει στη συλλογή του Γκερτ Έλφερινγκ και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι η τιμή του θα αγγίξει ακόμη και τις 4.000 δολάρια.

Λογικό, αφού πρόκειται πλέον για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, την οποία οι Γάλλοι ακόμη δε λένε να χωνέψουν. Ειδικά, μετά από αυτό; Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Νικολά Σαρκοζί απέφυγε να σχολιάσει το θέμα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα του Προέδρου. Τι να το κάνεις, όμως; Πάντως, η Μπρούνι από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Γάλλο Πρόεδρο έσπευσε να ακυρώσει όλα τα συμβόλαια και συμφωνίες που είχε κάνει, αλλά ως φαίνεται το παρελθόν της ως μοντέλο θα την κυνηγάει για πολύ καιρό ακόμη.