Ποιος σταρ θα παντρευτεί άνδρα;

26.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Σήμερα αποχωρίζεται ο γιος από τη μάνα....». Με όλες τις δόξες και τιμές θα πάμε τον «εθνικό σταρ» στα σκαλιά του δημαρχείου, το καλοκαίρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Σήμερα αποχωρίζεται ο γιος από τη μάνα....». Με όλες τις δόξες και τιμές θα πάμε τον «εθνικό σταρ» στα σκαλιά του δημαρχείου, το καλοκαίρι, για να έρθει εις γάμου κοινωνία (μπρρρ) με τον αγαπημένο του. Τα βιολιά και τα νταούλια θα παίζουν όλα τα γαμοτράγουδα, αλλά για τις ανάγκες του «ζευγαριού» θα κάνουμε τις σχετικές αλλαγές και όπου «νύφη» θα βάζουμε «γαμπρός» και όπου «κόρη» θα βάζουμε «γιος».

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, περί ου/οίας ο λόγος, δήλωσε ότι το καλοκαίρι πρόκειται να παντρευτεί με άνδρα! Δεν πρόλαβε να ξεσπάσει το θέμα με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αμέσως πήρε σειρά. Εμ, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Αυτά θα ακούει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και τον βλέπω από αγανάκτηση να παντρεύεται γυναίκα! Κι όταν ο Ευαγγελόπουλος κάνει τον δεύτερο γάμο με γυναίκα (έτσι δήλωσε: ο πρώτος γάμος θα είναι με άνδρα και ο δεύτερος με γυναίκα) θα το ξαναγυρίσει!

Πάντως, ο «Εθνικός σταρ» δεν αποκάλυψε αν έχει βρει κιόλας τον γαμπρό. Σημασία έχει ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Τα άλλα αποτελούν λεπτομέρειες. Ωστόσο, η απόφαση του προκάλεσε την οργή όλων των «εθνικών» μας. Ο «Mr. μπούτια» ξέρναγε στα πατώματα και η «εθνική κλάφτρα», Ρούλα Βροχοπούλου σπάραξε στο κλάμα που ακόμη και ο Ευαγγελόπουλος θα παντρευτεί ενώ αυτή την αποχαιρέτησε οριστικά ο Αλβανός. Περιμένουμε αντίδραση από την Έφη Θώδη και τον Γιάννη Γαλάτη.