Νέος έρωτας για την Γερμανού!

01.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καινούργια αγάπη της χτύπησε την πόρτα, καινούργια αγάπη της χαμογελά και για το λόγο αυτό η Ναταλία Γερμανού στα σύννεφα πετά. Η Ναταλία εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καινούργια αγάπη της χτύπησε την πόρτα, καινούργια αγάπη της χαμογελά και για το λόγο αυτό η Ναταλία Γερμανού στα σύννεφα πετά. Η Ναταλία εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη, αυτή τη φορά με ένα νεαρό επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη και η σχέση αυτή την έχει ανανεώσει τα μάλα.

Το «προξενιό» έκανε ο επιστήθιος φίλος της Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος είναι φίλος και με τον επιχειρηματία. Η Ναταλία στην αρχή είχε κάποιους ενδοιασμούς για μία ενδεχόμενη σχέση με τον Θεσσαλονικιό, όμως γνωρίζοντας τον καλύτερα, οι όποιες αντιρρήσεις, κάμφθηκαν.

Άδικο δεν είχε η Ναταλία, διότι η απόσταση είναι πρόβλημα κι αυτό το Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι κουραστικό. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει βρει τη λύση και σε αυτό, με τον αγαπημένο της να έρχεται τις Τρίτες στην Αθήνα και την Γερμανού να πηγαίνει στη συμπρωτεύουσα με κάθε ευκαιρία. Πάντως, οι φίλοι της έχουν να λένε πόσο ευτυχισμένη είναι τον τελευταίο καιρό, ενώ οι φήμες που την ήθελαν να τα έχει βρει ξανά με τον Θάνο Τζάνη, αποδείχθηκαν απλά φήμες. Οι δύο πρώην παραμένουν δύο καλοί φίλοι και με κάθε ευκαιρία βγαίνουν έξω.