Η Πάρις τρέλανε τους Τούρκους με το τσιφτετέλι!

01.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Σήκω, χόρεψε κουκλί μου να σε δω, να σε χαρώ. Τσιφτετέλι τούρκικο, νι νάι νάι γιάβρουμ νι νάι νάι Νάι». Θραύση έκανε στην Κωνσταντινούπολη η Πάρις Χίλτον, ειδικά με τις χορευτικές της φιγούρες στο τσιφτετέλι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήκω, χόρεψε κουκλί μου να σε δω, να σε χαρώ. Τσιφτετέλι τούρκικο, νι νάι νάι γιάβρουμ νι νάι νάι Νάι». Θραύση έκανε στην Κωνσταντινούπολη η Πάρις Χίλτον, ειδικά με τις χορευτικές της φιγούρες στο τσιφτετέλι, που τις θυμούνται οι Τούρκοι και πέφτουν στα ανάσκελα, αναστενάζοντας! Αχ βαχ και ωιμέ, το πάνε οι γείτονες μετά το χορό της Πάρις στα τουρκικά καλλιστεία κι ας ήταν η κίνηση της σα να είχες βάλει ένα αγγούρι να χορέψει με τη συνοδεία κλαρίνου.

Η Χίλτον τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την προώθηση του νέου αρώματος της, όμως, οι εμφανίσεις της εκεί δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Λέγεται πως οι Τούρκοι της έδωσαν 250 χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων και το party animal του Χόλιγουντ, που ξέρει από μόδα και ομορφιά (sic), δέχθηκε αμέσως.

Εκεί, είχαμε και το τσιφτετέλι της Πάρις, το οποίο παίζεται συνεχώς από όλα τα τηλεοπτικά μέσα της Τουρκίας, ενώ κάνει θραύση και στο διαδίκτυο. Τώρα τι είδαν οι γείτονες και ξετρελάθηκαν τόσο, θα σε γελάσω. Την Χίλτον ανέβασε στη σκηνή μία χορεύτρια του οριεντάλ, η οποία έδινε το ρυθμό και η «χρυσή» κληρονόμος, προσπαθούσε να την ακολουθήσει. Στην αρχή ήταν κάτι σε... άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα, παίρνοντας πόζες και ύφος λες και της τραβάει ο Ρικ Σόλομον το βίντεο «Στο κρεβάτι με την Πάρις Νο2». Μετά, πήρε λίγο θάρρος κι άρχισε το κούνημα, αλλά τι να το κάνεις και πάλι ήταν αγγούρω. Μάλλον, κατάλαβα τι ήταν αυτό που ενθουσίασε τους Τούρκους. Το βαθύ σκίσιμο στη φλοράλ τουαλέτα. Πιο βαθύ δεν γινόταν.