"Πες μας το άλλο με τον Τοτό, Εύη"!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί η Εύη Βατίδου να μην ήξερε πριν λίγα χρόνια πώς παίρνουν το 100, ξέρει όμως πως κόβεται το ρεύμα, αν έχεις απλήρωτους λογαριασμούς. Τι, στο κόβει η ΔΕΗ; Κούνια που σε κούναγε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί η Εύη Βατίδου να μην ήξερε πριν λίγα χρόνια πώς παίρνουν το 100, ξέρει όμως πως κόβεται το ρεύμα, αν έχεις απλήρωτους λογαριασμούς. Τι, στο κόβει η ΔΕΗ; Κούνια που σε κούναγε. Καμία σχέση. Σύμφωνα, με την Βατίδου το ρεύμα το κόβει ο σπιτονοικοκύρης του σπιτιού! Αμέ.

Ο σπιτονοικοκύρης κατεβαίνει κάτω στο ρολόι και κόβει ένα καλώδιο, οπότε ρεύμα γιοκ. Προφανώς, όταν εσύ πληρώσεις τον λογαριασμό, ο σπιτονοικοκύρης ξανακατεβαίνει στο ρολόι και κολλάει - μάλλον με ζιλοτέιπ - το καλώδιο. Η ΔΕΗ δεν έχει καμία σχέση με τη διακοπή. Τώρα, αν το σπίτι είναι δικό σου, κατά τη λογική της Βατίδου, κατεβαίνεις ο ίδιος και κόβεις το καλώδιο! Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε;

Καλά ο Γιώργος Λιάγκας, στο δελτίο του οποίου η Εύη έκανε αυτές τις δηλώσεις, δεν της εξήγησε πως έχουν τα πράγματα; Γιατί, άφησε το κορίτσι στα μαύρα σκοτάδια; Σκοτάδι στο σπίτι της, σκοτάδι και στο μυαλό της ένα πράγμα για την Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Κούγια αποκάλυψε πως στο σπίτι στη Βουλιαγμένη δεν έχουν ρεύμα από τον Δεκέμβριο και για του λόγου το αληθές, η συνέντευξη που έδωσε για το «Πρώτο θέμα» έγινε υπό το φως των κεριών.

Αν μη τι άλλο, ήτο ρομαντικό το σκηνικό. Αν και είχε κρύο, διότι το σπίτι δεν διαθέτει ούτε θέρμανση! Η Ουγκάντα στη Βουλιαγμένη. Κι αυτός ο σπιτονοικοκύρης τι άσπλαχνος άνθρωπος. Να αφήσει μάνα και παιδιά στα μαύρα σκοτάδια. Και ο Κούγιας, όμως, δεν πάει πίσω. Δίνεις 2000 ευρώ το μήνα. Δώσε και 50 ευρώ παραπάνω να πληρώσει τη ΔΕΗ. Τι πρέπει να γίνει η Βατίδου... κλέφτρα;