Μας κούρασε πια το Κουγέικο!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο λέω, αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το Κουγέικο, το χωρισμό τους και τον «ανελέητο πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους. Δεν πα να πέσουν τακουνιές, σιδερογροθιές, ξύλο με τη μάσα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο λέω, αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το Κουγέικο, το χωρισμό τους και τον «ανελέητο πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους. Δεν πα να πέσουν τακουνιές, σιδερογροθιές, ξύλο με τη μάσα. Δεν πα να σκοτωθούν ή να τα ξαναβρούν, εγώ μαζί τους δεν ασχολούμαι ξανά. Με κούρασαν. Άσε, που η ιστορία τους από αστεία που ήταν στην αρχή και είχαμε θέμα να γελάμε στον καφέ, πλέον προσβάλλει την αισθητική μας. Και κυρίως τη νοημοσύνη μας.

Κι αν ο Αλέξης Κούγιας με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου έχουν έρθει από άλλο πλανήτη, εμείς είμαστε από τον πλανήτη Γη (εκτός κι αν έχει κάποια ένσταση γι αυτό ο Κώστας Χαρδαβέλλας) και τις δικές τους διαφορές αδυνατούμε να κατανοήσουμε. Αυτά που συμβαίνουν μετά τον χωρισμό τους δεν γίνονται ούτε στην πιο γελοία ταινία του Χόλιγουντ. Παρωδία να έκαναν οι αμερικανοί τον «πόλεμο των Ρόουζ» αυτά τα σκηνικά, μήτε που θα τα σκέφτονταν. Φαντάσου.

Άσε, που είναι η πρώτη φορά σε έναν χωρισμό, όπου κανείς δεν είναι με τη μία ή την άλλη πλευρά. Όλοι είναι εναντίον τους. Ο Αλέξης Κούγιας κατηγορεί την πρώην σύζυγο του ότι είναι ακατάλληλη μητέρα, προβάλλοντας ως «πειστήριο» ένα ημερολόγιο (άκουσον, άκουσον) και τις βραδινές εξόδους εκείνης, ενώ αφήνει υπαινιγμούς ότι χρήζει παρακολούθησης. Ψυχιατρικής; Προς το παρόν, την παρακολουθεί ο ίδιος: που πηγαίνει, τι κάνει, με ποιους κάνει παρέα, τι ώρα ξυπνάει. Επίσης, εξομολογείται πως όσο ήταν παντρεμένοι την πίεζε να κάνουν έρωτα μία φορά την εβδομάδα, αλλά εκείνη δεν ήθελε. Σιγά τα ωά. Υπάρχουν παντρεμένοι που παρακαλάνε για μία φορά το μήνα. Πως κάνει έτσι η... sex machine Αλέξης;

Η Εύη Βατίδου απαντά μία εβδομάδα μετά καλώντας τον να κάνουν μαζί... ναρκοτεστ! Το μάτι της γυαλίζει κι ένα χαμόγελο ειρωνείας ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της. Επίσης, αποκαλύπτει ότι ο Κούγιας ψεύδεται για την ηλικία του (κρύβει τα χρόνια της... η Σαπουντζάκη), αλλά και για το μπόι του! Χριστέ μου. Άντε, τώρα εσύ να πάρεις σοβαρά αυτούς τους ανθρώπους. Και μέσα σε όλα αυτά τα δυο παιδιά τους (ηλικίας έξι και τριών χρονών) ζουν στο πολυτελές διαμέρισμα της Βουλιαγμένης, που από τον Δεκέμβριο λόγω απλήρωτων λογαριασμών της ΔΕΗ, έχει μετατραπεί... σε κρυφό σχολειό!

Και ρωτάω εγώ, ο απλός ο άνθρωπος, ο αφελής: δεν έχει η Βατίδου 100 ευρώ το δίμηνο να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλά έχει λεφτά για να γεμίζει το ρεζερβουάρ του τζιπ της, που είναι... καλημέρα και 50 ευρώ; Ή έχει λεφτά για να πηγαίνει με τα παιδιά στα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων, επειδή στο σπίτι τους δεν έχουν ρεύμα και θέρμανση; Και ο Κούγιας, γιατί δεν αντιδράει για τις συνθήκες που «ζουν» τα παιδιά του, αλλά στέλνει εξώδικα στην πρώην του, μία γιατί ξύπνησε στις 3 το μεσημέρι, την άλλη γιατί πήγε στα μπουζούκια και την άλλη γιατί πήγε κομμώτρια στο σπίτι να τη χτενίσει; Αλήθεια, αφού δεν έχουν ρεύμα από τον Δεκέμβριο, η κομμώτρια πως έβαλε πιστολάκι; Κλείνω εδώ. Έχω και τα νεύρα μου με τον Παναθηναϊκό, αυτοί θα τα ακούσουν.