Βατίδου καλεί Κούγια για... ναρκοτεστ!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο «Down Town» που σήμαινε ταυτόχρονα και τη λήξη της «ανακωχής» με την πρώην σύζυγο του, Εύη Βατίδου κι εκείνη έδωσε την απάντηση της στα όσα την κατηγορεί ο πρώην.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο «Down Town» που σήμαινε ταυτόχρονα και τη λήξη της «ανακωχής» με την πρώην σύζυγο του, Εύη Βατίδου κι εκείνη έδωσε την απάντηση της στα όσα την κατηγορεί ο πρώην. Με μία συνέντευξη στο «Πρώτο θέμα» που σε κάνει τη μία να γελάς με όσα λέει, την άλλη να απορείς αν είναι αλήθεια αυτά που συμβαίνουν, την άλλη να σταυροκοπιέσαι με την περίπτωση τους και την άλλη να συμπάσχεις μαζί της, η Βατίδου δίνει τη δική της απάντηση και αφήνει με τη σειρά της υπονοούμενα για τον Κούγια.

Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά μόνο αυτός μπορεί να το κάνει αυτό και να δημιουργεί εντυπώσεις εις βάρος της; Όχι σε αυτό είμαι με την Εύη. Η καλύτερη απάντηση της είναι η πρόσκληση στον Κούγια να πάνε μαζί να κάνουν ένα ναρκοτεστ. Πρόσκληση που την επανέλαβε και στο δελτίο του Star. Επίσης, κατηγόρησε τον πρώην της ότι ψεύδεται ασύστολα από τα πιο ασήμαντα έως τα πιο σημαντικά. Από την ηλικία του μέχρι το μπόι του. Μάλιστα, για το τελευταίο η Βατίδου αποκάλυψε ότι ο Αλέξης όσο καιρό ήταν μαζί προσπαθούσε να την πείσει ότι είναι ένα πόντο ψηλότερός της. Πάνω σε σκαμπό ή σε ανεμόσκαλα; Δεν μας διευκρίνισε.

Δήλωσε ακόμη ότι τον Κούγια δεν τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του, αλλά επειδή ήταν ερωτευμένη κι ας μην της κόλλαγαν κάποια πράγματα από την αρχή. Επίσης, αποκάλυψε ότι την είχε χτυπήσει κι άλλες φορές, εκ των οποίων μία φορά μέσα στο σκάφος τους. Αρνήθηκε ότι ξενυχτάει κάθε βράδυ και βγαίνει μόνο Σάββατο, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Δεν είναι τεμπέλα, δεν ξυπνάει το μεσημέρι και δήλωσε πως θέλει πολύ να δουλέψει στην τηλεόραση, γιατί είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει. Κι έκλεισε με τη δήλωση ότι θέλει να ξαναπαντρευτεί! Αυτό να ακούσει ο Κούγιας και προβλέπω νέο γύρο... αλληλοσπαραγμού!