"Είμαστε μία... ωραία ατμόσφαιρα"!

18.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που πήγε να με πιάσει κατάθλιψη μετά τα δυσάρεστα νέα ότι Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν μιλάνε εδώ και δύο μήνες και αναρωτιόμουν πώς θα ζήσω χωρίς το πολιτισμένο/σουηδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που πήγε να με πιάσει κατάθλιψη μετά τα δυσάρεστα νέα ότι Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν μιλάνε εδώ και δύο μήνες και αναρωτιόμουν πώς θα ζήσω χωρίς το πολιτισμένο/σουηδικό μοντέλο τους με νυν, πρώην, φίλους, κουμπάρους και παιδιά να είναι όλοι μία... ωραία ατμόσφαιρα, έρχεται ο Γιάννης Πάριος να προχωρήσει στο δρόμο που χάραξαν οι παραπάνω. Και μάλιστα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πριν λίγες μέρες, ο Πάριος παρουσίασε το νέο του cd και στην εκδήλωση βρέθηκε η νυν του, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η πρώην του, Σοφία Αλιμπέρτη και τα τέσσερα παιδιά του από τους δύο πρώτους γάμους του. Αλλά δεν είναι αυτή η είδηση. Η είδηση είναι ότι νυν και πρώην έχουν άριστες σχέσεις και για του λόγου το αληθές, φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες κι ευτυχισμένες, σαν δύο αγαπημένες φίλες. Ίχνος κόμπλεξ και ζήλιας κι από τη μία κι από την άλλη πλευρά.

Η Σοφία δεν πήρε μαζί της τον Αλέξανδρο Παρθένη, επειδή εκείνος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Γι αυτό λες να σβούρηξε στον Πάριο ένα γεμάτο πάθος φιλί στο στόμα; Μπααα. Εγώ, νομίζω ότι θα το έκανε ακόμη κι αν ο Αλέξανδρος ήταν εκεί. Εξάλλου, η Αλιμπέρτη με κάθε ευκαιρία εκφράζει την ειλικρινή και βαθιά αγάπη που έχει στον πρώην σύζυγό της. Το αυτό έκανε και τη συγκεκριμένη βραδιά.

Τον έρωτά της για τον τροβαδούρο της αγάπης εξέφρασε το ίδιο βράδυ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία δήλωσε ότι επιτέλους συνάντησε το... σπουδαίο! Τυχερός ο Πάριος, δεν το συζητώ. Α, να μη ξεχάσω να σου πω ότι η... ωραία ατμόσφαιρα συμπληρώνεται με την πρώτη σύζυγο του Πάριου, η οποία έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Αλεξάνδρα. Αυτά να βλέπουν Βίσση - Καρβέλας και να λένε... «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»!