Ντέμης Νικολαϊδης: Στο γήπεδο με τον γιο!

21.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Συν γυναιξί και τέκνοις» βρέθηκε το Νικολαϊδέικο το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο, όπου Ντέμης, Δέσποινα Βανδή και τέκνα αυτών πήγαν να δουν από κοντά το τελευταίο παιγνίδι της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Συν γυναιξί και τέκνοις» βρέθηκε το Νικολαϊδέικο το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο, όπου Ντέμης, Δέσποινα Βανδή και τέκνα αυτών πήγαν να δουν από κοντά το τελευταίο παιγνίδι της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Βλέπεις, ο αγώνας ήταν σημαντικός (η ΑΕΚ μπορεί να στεφόταν ακόμη και πρωταθλήτρια) και από μία τόση σημαντική μέρα, δε δύναται να απουσιάζουν τα παιδιά, Μελίνα και Γιώργος. Εξάλλου, ποιος ξέρει αν θα ζήσουν ανάλογες στιγμές στο μέλλον (sic);

Αυτή ήταν και η επίσημη πρώτη του μπέμπη Γιώργου, ο οποίος με το styling που επιμελήθηκε η μαμά Δέσποινα έκλεψε την παράσταση στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ο μικρός φορούσε μία φανέλα της ΑΕΚ με το νούμερο 11 (αυτό που φορούσε και ο πατέρας Ντέμης όταν αγωνιζόταν), ενώ πίσω έγραφε «Nikolaidis jr». Τύφλα να έχουν οι Μπέκαμ μπροστά στους δικούς μας.

Η Δέσποινα κρατούσε συνεχώς αγκαλιά των 8 μηνών γιό της, ενώ έπαιζε μαζί του καθότι ο μικρός έδειχνε μία αδιαφορία για τα όσα εξελίσσονταν στον αγωνιστικό χώρο. Ε μωρό είναι ακόμη. Όταν μεγαλώσει θα γίνει φανατίκ, όπως ο μπαμπάς του, ο οποίος ενίοτε έστρεφε την προσοχή του από το τερέν στον υιό, κάνοντας του διάφορα παιγνίδια και ζουζουνίσματα. Γιατί εκτός από πρόεδρος της ΑΕΚ είναι πατέρας και η στιγμή είπαμε ήταν σημαντική, αφού πήγε πρώτη φορά στο γήπεδο με τον γιο!